Karataş göreve başladı

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Şaban Karataş görevine başladı.

707
İl Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş yaptığı açıklamada, Çanakkale’de görev yapacak olmasından dolayı onur duyduğunu söyledi. 2011-2012 eğitim öğretim yılının Çanakkale’ye başarılar getirmesini temenni eden Karataş; “Eğitim öğretim yılının hem öğrenciler hem de öğretmenler açısından başarılı geçmesini temenni ediyorum. Eğitim öğretimde çıtayı daha yukarılara taşımak için elimizden geleni yapacağız. Çanakkale güzel bir şehir. Çanakkale gibi bir ilde görev yapmanın mutluluğu içerisindeyim. Burada görev yapmak benim için bir onur.  İstanbul’daki birikimimi ve becerimi Çanakkale’ye katacağım. Yerel basın da bizim göremediklerimizi ve duyamadığımızı bize iletecek. Çanakkale için güzel projeler üreteceğiz. Hep birlikte Çanakkale’yi en iyi şekilde temsil edeceğimizi düşünüyorum” dedi.
 
Karataş’a ziyaretçi akını
Eğitim Bir-Sen Çanakkale Şube Yönetim Kurulu, İl Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlayan Şaban Karataş’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Numan Yaşar, Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Şaban Karataş’a yeni görevinde başarılar diledi.
 
Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Karataş ise sendikaların Milli Eğitimin çalışmalarında önemli bir unsur olduğunu, yapılan ve yapılacak işlerde görüş ve önerilere açık olduklarını söyledi.
 
Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Numan Yaşar ise, Eğitim Bir-Sen olarak ilkeler çerçevesinde çalıştıklarını, sorunları konuşmak değil çözüm önerilerini ortaya koymayı önemsediklerini, hakkın ve haklının yanında olmayı önemsediklerini ifade etti.
Paylaş