Karabiga’ya yeni Aile Sağlık Merkezi ve Kapalı Spor Salonu müjdesi

Ankara’da bir dizi temasta bulunan Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, Sağlık Bakanlığı ve Spor Toto Başkanlığı ile yaptıkları görüşmeler sonrasında beldeye yeni bir Aile Sağlık Merkezi binası ve Kapalı Spor Salonu kazandırılacağını duyurdu.

412

Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, Ankara’da Sağlık Bakanlığı ve Spor Toto Başkanlığı yetkilileri ile bir araya gelerek; belde için çok değerli iki yatırımın temellerini attıklarını açıkladı.

Gelişmeleri kendisinin ve Karabiga Belediyesinin sosyal medya hesaplarından duyuran Başkan Elbi, beldeye yeni bir Aile Sağlık Merkezi binası ve Kapalı Spor Salonu kazandırılacağını duyurdu.

Ankara temaslarının ilk etabında daha önce müjdesini verip, görüşmelerine başladıkları Kapalı Spor Salonu projesi için Spor Toto Başkanlığı’ndaki toplantıya katılarak, son detayları belirlediklerini söyleyen Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, “Söz verdiğimiz gibi içerisinde birçok spor dalına hitap edecek faaliyet alanları ile 7’den 70’e tüm hemşerilerimizin kullanacağı bir yer olurken; aynı konumda bulunan FIFA Standartlarındaki futbol sahamız ve kapalı futbol sahamız ile o bölgemiz bir spor kompleksi olacak.” dedi.

Ankara programı kapsamında Sağlık Bakanlığında da bir toplantı yaptıklarını belirten Başkan Elbi, şunları söyledi: “Geçtiğimiz hafta müjdesini verdiğimiz 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu için binanın hazırlık çalışmaları hızla devam ederken; Karabiga’mızda mevcut kullandığımız Sağlık Ocağı binamızın eski ve işlevselliğini kaybetmeye başladığı için yeni bir Aile Sağlık Merkezi binası kazandırmak için görüşmelerimize başladık.

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdür Yardımcısı Sayın Mehmet Koç ve Sayın İbrahim Söyler’i makamında ziyaret ederek; İl Sağlık Müdürümüz Gökhan Baştürk, Çanakkale Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Gürkan Çoban, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Ersin Çoban, Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Hastanesi Başhekimi Hasan Keser’in de katılımlarıyla toplantımızı gerçekleştirdik.

112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonumuz ile birlikte Karabiga’mıza yeni bir Aile Sağlık Merkezi binası kazandırmanın haberini sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Hemşerilerimize en kaliteli hizmeti getirmek için, memleketimize değer katacak projeler için çalışmaya ilk günkü kararlılığımız ile devam edeceğiz.”

Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, Ankara temasları kapsamında Rekabet Kurumu Strateji Geliştirme Daire Başkanı Metehan Hacımustafaoğlu’nu da makamında ziyaret etti.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş