Kadınlar doğaya sahip çıkıyor

Etili köylü kadınları oluşturdukları altına hayır konseyleri ile çalışmalarını sürdürüyor. Çanakkale Çevre Platformunun da desteği ile Bardakçılar Kaplıcasında düzenlenecek piknikte son gelişmeler değerlendirilecek ve kaplıca suyunu satan MTA protesto edilecek.

535
Çanakkale ve çevresinde devam eden maden arama çalışmalarını protesto etmek amacıyla oluşturulan birlikler çalışmalarını sürdürüyor. Kaz dağlarına gönül verenler, doğaya sahip çıkanlar çalışmalarını sürdürüyor. Etili’li köylü kadınlarının kurdukları Altına Hayır Konseyleri ile Çanakkale Çevre Platformu 15 Haziran Pazar günü ortak bir etkinlik düzenliyor.
 
Çanakkale Çevre platformu, Kadın Platformu ve Etili’li kadınların oluşturduğu Altına Hayır Konseyi Bardakçılar köyünde Kızılelma köylüleri ile dayanışmayı arttırmak son gelişmelere dikkat çekmek için piknik düzenliyor. Organize edilen piknikte yer altı suyunu satan MTA’da protesto edilecek. Önümüzdeki süreçte de yapılacak etkinlikler görüşülecek. Pikniğe katılacakların 212 93 45 - 212 05 60 no’lu telefonlardan ya da canakkalecep@gmail.com posta adresinden iletişime geçilmesi istendi.
Paylaş