İŞKUR çalışmaları hız kesmedi

376
İŞKUR, Çanakkale Merkez ve ilçelerde, çalışmalarını sürdürüyor. Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mehmet Uğur Yavuz, kurumda görevli İş ve Meslek Danışmanları Hafize Acar Çöllü ve Emre Akbulut ile birlikte işveren ziyaretlerinde bulundu. Ziyarette Yavuz, İŞKUR`un sağladığı destekler hakkında bilgi vererek devletin işverenlere sunduğu bütün teşviklerden ve işçilere sağlanan imkânlardan yararlanmaları için gerekli hassasiyeti her zaman göstermeye hazır olduklarını belirtti.
İŞKUR `dan Gelibolu` ya ziyaret
Çanakkale İŞKUR İl Müdürlüğünde görevli İş ve Meslek Danışmanları Ebru Öztürk ve Handan Ersöz, Gelibolu`da; midye ve deniz patlıcanı işlemesi yapan İstanbul Su Ürünleri ile gemi tersaneciliği faaliyetini sürdüren Gelibolu Gemi İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. firmalarına işyeri ziyareti gerçekleştirdiler. İş ve Meslek Danışmanları ziyaretlerde, İŞKUR hizmetleri, istihdam teşvikleri, işgücünün yetiştirilmesi, açık iş talepleri konularında işverenlerle bilgi alışverişinde bulundular. 
İşveren ziyaretleri hız kesmedi
Şube Müdürü Hatice Çaylı, İşveren Danışmanı Ayşegül Üstün Şanlı ile birlikte Çanakkale Merkezde faaliyet gösteren çeşitli sektördeki işverenlere ziyarette bulundu. Firmaların yetkilileri ile İŞKUR hizmetleri, teşvikler ve istihdam konuları görüşüldü. Çanakkale`de istihdama katkı sağlayan Atlas Tıp, Yılmaz Tekin Gıda, Par Kol Gıda Hazır Yemek Üretim, Dardanel İnşaat ve Leon Gıda firmalarına İŞKUR teşekkürlerini iletti.
(Atilla Akın)
Paylaş