havadurum

İŞKUR çalışmalara hız kesmedi

306
İŞKUR İl Müdürlüğü, saha çalışmaları hızla yürütülmeye devam ediliyor. Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mehmet Uğur Yavuz, Defterdar Doğan Adıgüzel’i makamında ağırladı. Yavuz, hafta boyunca işveren ziyaretlerine de devam etti. Bunun yanı sıra İŞKUR yetkilileri Assos, Ayvacık ve Küçükkuyu’ya yaptıkları ziyaretlerde iş birliği ve teşvikler hakkında görüşmeler gerçekleştirdi.
Turizm görüşüldü
İŞKUR İş ve Meslek Danışmanları Ayşegül Üstün Şanlı, Ebru Öztürk ve Handan Ersöz, Assos, Ayvacık ve Küçükkuyu’da farklı sektörlerde faaliyet gösteren işletmelerle; işe alım süreçleri, turizm sektöründe istihdam, İŞKUR hizmetleri, işbirliği konuları ve teşvikler hakkında görüşmeler yaptılar.
“Tüm paydaşlarımıza ulaşmak için gayret ediyoruz”
Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mehmet Uğur Yavuz kurumda görevli İş ve
Meslek Danışmanları ile birlikte işveren ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyaretlere ilişkin bir açıklama yapan Yavuz: “İŞKUR olarak tüm paydaşlarımıza ulaşmak için gayret ediyoruz” dedi.
Defterdar’dan iade-i ziyaret
İŞKUR İl Müdürü Mehmet Uğur Yavuz ve Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Hilmi Ercan’ın geçtiğimiz ay ziyaret ettiği Çanakkale Defterdarı Doğan Adıgüzel, Yavuz`a iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette kurumlar arası işbirliğinde yapılacak projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
(Nevin Yüksel)
Paylaş