İmdada GESTAŞ yetişti

Turistler ,Çanakkale’nin gözde adaları Bozcaada ve Gökçeada’ya akın ediyorlar. Bozcaada ve Geyikli İskelesinde oluşan uzun kuyruklar GESTAŞ’ın ilave seferleri ile rahatlatıldı.

517
Bozcaada ve Gökçeada’ya gitmek isteyen yerli ve yabancı turistler uzun araba vapuru kuyruklarının oluşmasına neden oldu. Hafta sonu sabah erken saatlerden itibaren kuyruğa giren yerli ve yabancı turistler saatlerce sıranın gelmesini bekledi. Uzayan kuyruklarda zaman zaman tansiyonda yükseldi. Pazar günü yaşanan yoğunluğu çözümlemek isteyen GESTAŞ Bozcaada- Geyikli arasındaki araba vapuru sayısını arttırdı. Uzun kuyrukları eriten GESTAŞ yetkilileri turistlere rahat nefes aldırdı. GESTAŞ gemi kaptanları da gece gündüz çalışarak büyük bir emek sarf ederek görev yaptılar.
 
Tatilin adresi Bozcaada
Yazın kalbi Bozcaada’da atıyor. Yerli ve yabancı turistlerin akın ettiği Bozcaada çok sayıda yazar ve sanatçıyı da ağırlıyor. Çanakkale’de yaz turizminin önemli mekanlarından biri olan Bozcaada, bu yıl da kent turizmine imzasını atacağa benziyor. Yaz aylarında yerli yabancı turistlerin akın ettiği ada da nüfus hafta sonları yaklaşık beş bin kişi artıyor. Denizi, doğası ile büyük ilgi çeken adayı tercih edenler arasında sanat ve edebiyat dünyasının önemli isimlerinin yer alması dikkatlerden kaçmıyor.Yazarların, sanat dünyasının tatil adresi olan Bozcaada esnafı da bu yoğunluktan memnun olduklarını ifade ettiler.
Paylaş