İl Genel’de saygı duruşu gibi oturum: 1 dakika!

İl Genel Meclisi, tarihinin en kısa toplantısını
gerçekleştirerek bir ilke imza attı. Avşa ve Marmara Adası’na düzenlenen gezi için saat 11.00 sıralarında hareket edecek olan Conkbayırı deniz otobüsüne yetişmek için İl Genel Meclisi, toplantıyı açıp jet hızıyla sonlandırdı.

399
Avşa ve Marmara Adası’na düzenlenen gezi için saat 11.00 sıralarında hareket edecek olan Conkbayırı deniz otobüsüne yetişmek için İl Genel Meclisi, jet hızıyla toplantıyı açıp sonlandırdı. İl Genel Meclisi Başkanı Ali Rıza Tekin önderliğinde toplanan İl Genel Meclisi üyelerinin, gündemde yer alan 5 maddeyi 1 dakikada görüşmesi dikkat çekti.
 
Vali Güngör Azim Tuna’nın katılımıyla dün organize edilen Avşa ve Marmara Adası gezisi nedeniyle İl Genel Meclisi’nin Ekim ayı ikinci birleşimi kısa sürdü. Meclis üyelerinin tam kadro katıldığı toplantı yapılan yoklama ile başladı. Meclis toplantısını açan Başkan Tekin, meclis üyelerine gündeme ilave edilmesini istedikleri konunun olup olmadığını sordu. Meclis üyelerinden ses çıkmayınca gündemde yer alan diğer maddelere geçildi. Ekim toplantısının 1. birleşimine ait tutanak oy birliği ile kabul edilirken, gündem dışı yazılı müracaatta bulunmamasının ardından toplantı sona erdi. Avşa ve Marmara Adası gezisi nedeniyle sadece 1 dakika süren meclis toplantısında bir rekor kırılmış oldu. Toplantıya katılan bazı meclis üyeleri daha sonra geziye katıldı.
Paylaş