İktidar yürüyüşü Çanakkale’den başlıyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim gezilerine Çanakkale`den başlatıyor. Cuma günü Çanakkale`ye geleceği kesinleşen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu`nun tam programı henüz açıklanmasa da bir miting ile Çanakkale halkına sesleneceği kesin.

1221
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nun Cuma günü Çanakkale`de olacağı Cumhuriyet Meydanı`nda düzenlenecek büyük bir miting ile Çanakkalelilere sesleneceği, gün-cel gelişmeleri değerlendireceği öğrenildi. “CHP’nin projelerini öğrenmek, yeni Türkiye fikrimizi anlamak ve birlikte gelişmek için sen de katıl!” sloganı ile mitinge tüm Çanakkalelileri davet eden CHP il yönetimi, Kılıçdaroğlu`nun Çanakkale`den başlayacağı 28 Şubat-29 Mart tarihleri arasında Türkiye genelinde 49 miting yapacağını ifade ettiler.
 
Genel başkanlık için kolları sıvadığı tarihte ilk mitingini de Çanakkale`de gerçekleştirdiği bilinen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Kemal Kılıçdaroğlu`nun seçimler öncesi ilk durak olarak Çanakkale`yi özellikle seçtiği tahmin ediliyor. Kılıçdaroğlu`nun 28 Şubat tarihinde Çanakkale Belediyesi`nin son dönemde gerçekleştirdiği yatarımların da açılışını yapması da bekleniyor.
Paylaş