havadurum

İçişleri Bakan Yardımcı Turan, İl Özel İdaresi'ni ziyaret etti

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Çanakkale İl Özel İdaresini ziyaret etti.

661

İçişleri Bakan Yardımcısı Turan; İl Genel Meclis Başkanı Nejat Önder, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Celil Sezgin ve il genel meclis üyeleri ile bir araya geldi. Turan, Çanakkale’nin dertlerine, taleplerine omuz vermek için birlikte çalıştıklarını söyledi.

Turan, “Burada bulunan arkadaşlarımızla uzun yıllar birlikte görev yaptık. Nejat beyin katılımından sonra da daha büyük bir motivasyonla Çanakkalemize hizmet ettik. İmkan buldukça Çanakkalemize gelmeyi, dostlarımızla zaman geçirmeyi ve Çanakkalemizin yatırımlarına katkı sağlamayı görev biliyoruz” dedi.

"Uyum ve huzur, başarı getirir"

Turan, il genel meclis üyelerinin köyler başta olmak üzere, bütün alanlarda büyük mesai harcadıklarını, yoğun faaliyet içerisinde olduklarını ve en önemlisi il, ilçe, vali uyumuyla bu işi yaptıklarını belirtti. Turan, “Uyumun olduğu yerde başarı olur, huzurun olduğu yerde başarı olur. Biz il genel meclisimizin çok büyük oranda bu başarıyı fazlasıyla verdiğini sonucu hak ettiğini düşünüyorum. İnşallah yeni dönemde daha büyük bir motivasyonla, daha büyük bir sayı ile yeni hizmetlere vesile olurlar” diye konuştu.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş