Hoşgeldin 2013

Çanakkale oteller, restoranlar, barlar ve sokaklarda düzenlenen partilerle 2013 yılına merhaba dedi. Birçok eğlence merkezinde sahne alan sanatçılar ve DJ`ler Çanakkalelilere unutulmaz bir gece yaşattı. Çanakkale’de 2013 yılını otellerde karşılayan vatandaşlar, yılbaşı organizasyonları ile büyük coşku yaşarken, çok sayıda vatandaş ise 2013 yılına evlerinde merhaba dedi.

1674
Barlar Sokağı’ndaki mekanlarda düzenlenen canlı müzik eşliği ile muhteşem performans sergileyen Öküz Kültür Cafe’de sahne alan Jazz Kentet yılbaşında 21:00’de sahne alırken, aynı mekanda saat 00:30’da İstanbul’un ünlü isimlerin-den DJ Gülsemin’in sahne aldığı yeni yıl partisi ve sürprizler izleyicilerden tam not aldı. Kordon Boyu’nun gözde mekanlarından Telefoncafe’de ise gençler DJ Ahmet Ünlü eşliğinde eğlencenin zirvesine çıktı.
 
Eğlence sokaklara taştı
Çanakkale Belediyesi’nin ve Kepez Belediyesi’nin düzenlediği ücretsiz açık hava yılbaşı eğlenceleri vatandaşları coşturdu. Yeni trend olarak vatandaşların açık hava kutlamalarına ilgi gösterdiği ortaya çıktı.
 
 
Birçok eğlence merkezinde sahne alan sanatçılar ve DJ`ler Çanakkalelilere unutulmaz bir gece yaşattı. Barlar Sokağı’ndaki mekanlarda düzenlenen canlı müzik eşliği ile muhteşem performans sergileyen Öküz Kültür Cafe’de sahne alan Jazz Kentet yılbaşında 21:00’de sahne alırken, aynı mekanda saat 00:30’da İstanbul’un ünlü isimlerinden DJ Gülsemin’in sahne aldığı yeni yıl partisi ve sürprizler izleyicilerden tam not aldı. Kordon Boyu’nun gözde mekanlarından Telefoncafe’de ise gençler DJ Ahmet Ünlü eşliğinde eğlencenin zirvesine çıktı.
 
 
Akol Hotel yılbaşında ful çekti
Yeni yıla Akol Hotel’de girmeyi tercih eden Çanakkaleliler, yılbaşı için düzenlenen organizasyon ile coştu. Akol Hotel Yunanlı Müzik Grubu (Gece Hayali ), Akol Orkestra, Ünlü Besteci ve Söz Yazarı Halim Erdoğan, Vokal Korhan Tarhan, Vokal Özge Bal, Udi Suat ve Saz Ekibi, Oryantal Zahide Sultan, Palyaço Mert’den oluşan profesyonel kadrosu ile yılbaşında tüm salonlarda yüzde yüz doluluk oranını yakalarken, Akol TNT’de gençler düzenlenen yeni yıl partisinde gecenin geç saatlerine kadar coştu.
 
Büyük Truva Hotel yılbaşında Popstar Tuğba’yı çıkardı
Büyük Truva Hotel de yılbaşında yoğun ilgi gören mekanlar arasında yer aldı. Yeni yılda çok sayıda sanatçının sahne aldığı yılbaşı programı ile birlikte 2013 yılına merhaba diyen vatandaşlar, şarkılar eşliğinde gönüllerince eğlendi. Çok sayıda vatandaşın akın ettiği otelde yeni yıl eğlencesi görülmeye değerdi. Düzenlenen organizasyon ile büyük coşku yaşayan vatandaşlar, Büyük Truva Hotel’inde sahne alan Popstar Tuğba, Sanat Müziği’nde Çağdaş-Altınay ve pop müzkte ise Selim- Emre- Özgür’ün şarkılarıyla unutulmaz bir gece yaşadılar.
 
Çanak Hotel’den hediye altın
Çanakkale’de yılbaşı eğlencesinin bir diğer adresi ise Çanak Otel oldu. Yılbaşı eğlencesi için Çanak Otel’de bir araya gelen vatandaşlar, gönüllerince eğlenirken 2013 yılına büyük bir coşku içerisinde girdi. Otelde yılbaşı için düzenlenen özel organizasyonlar ile 2013 yılını karşılayan vatandaşlara yapılan sürprizler ise geceye ayrı bir renk kattı. Çanak Hotel sürpriz hediye çekilişleri ile katılımcılara altın dağıtırken, gece boyunca süren eşsiz müzik ziyafetinin yanı sıra klavyede Ertunç ve solist Erdinç ile Dansöz Rena ve İzmirli grup Grupal Enfeksiyon ile misafirlerine unutulmaz bir gece yaşattı.
 
 
Eğlence sokaklara taştı
Çanakkale Belediyesi’nin ve Kepez Belediyesi’nin düzenlediği ücretsiz açık hava yılbaşı eğlenceleri vatandaşları coşturdu. Yeni yıl partilerine her yıl organizasyonu ile damgasını vuran Kepez Belediyesi bu yıl da Next Level Productions organizasyonuyla, "Sokakta Hayat Var" konseptiyle düzenlediği Açıkhava Yılbaşı Eğlencesi ile ateş başında şarkılar ve türküler eşliğinde vatandaşlara unutulmaz bir yılbaşı eğlencesi yaşattı. Saat 20:00’de DJ Performans Zihni Öge ile başlayan program, 21.00’de Uğur Damar & Deniz, 22.00 Roman Orkestrası, 23.00 Ve Volkan ve 23.45 Oryantal Show ve 00.30 DJ Performans Nadir Dağdaş & Ahmet Caner Yurdaer & Onur Şensöz ile devam etti.
 
Çanakkale Belediyesi’nden DJ Parti
Çanakkale Belediyesi’nin düzenlediği yılbaşı organizasyonu da yoğun ilgi gördü. Çanakkale Belediyesi tarafından İskele Meydanı’na kurulan bir platformla günler öncesinden ışıklarla süslenen Kordon Boyu insan akınına uğradı. Düzenlenen DJ Parti için bir araya gelen yüzlerce kişi gecenin ilerleyen saatlerine kadar doyasıya eğlendi. Saatlerin 00:00’i gösterdiği sırada başlayan havai fişek gösterileri ise büyük ilgi gördü.
 
 
Yeni yılı denizde karşıladı
Çanakkale’de Serbest Dalış Dünya Rekortmeni Cenk Devrim Ulusoy, her yıl olduğu gibi bu yıl da 2013 yılını denizde karşıladı. Yeni yılın ilk dakikalarını denizde kulaç atarak karşılayan Ulusoy, 10 yıldır yeni yılı denizde karşıladığını belirterek; “Benim için vazgeçilmez bir olay. Buda bana ayrı bir başarı katıyor. Bu yıl da aynı şekilde geleneği bozmadan denizde girmeyi hedefledim. İnşallah 2013 yılı hepimiz için barış, dostluk ve sağlık ve bol kazanç getirir. Ülkemiz için de inanılmaz derecede zirve getirir” dedi. Serbest dalış branşında 40’ın üzerinde Türkiye rekoru olan Cenk Devrim Ulusoy’un, 10 dünya rekoru, 2 Avrupa rekoru, 2 dünya şampiyonluğu, 1 Avrupa şampiyonluğu, 1 de dünya ikinciliği bulunuyor.
Paylaş