Herkes 3 puan bekliyor...

İlk aşama hedefi liderlik olan Dardanelspor 19. hafta maçında Trabzon Kanuni’yi konuk ediyor...

630
Yarın 18 Mart Stadı`nda 13.30`da başlayacak karşılaşma iki takım adına da son derece önem taşıyor. Kırmızı-Beyazlıların gözü rakibinde olurken, kulaklar Aydınspor 1923`ün maçından gelecek sonuca odaklanacak...
 
17 maçlık ilk yarı başarısını ikinci devrenin birinci maçına da taşıyarak, geçen hafta deplasmanda Bursa Nilüferspor`u Uğur Parlak`ın altın golüyle 1-0 mağlup eden Çanakkale Dardanelspor, ligin akışı içinde yarın evinde Trabzon Kanuni Futbol Takımı ile karşılaşıyor. Haftalık rutin çalışmalarını Futbol Direktörü Tamer Tuna yönetiminde yapıp, bugün gerçekleştireceği ter idmanıyla hazırlıklarına nokta koyacak Kırmızı-Beyazlılarda moral motivasyon üst düzeyde. Karadeniz ekibini mağlup ederek, aynı gün ve saatte Körfez`de başlayacak Derince Belediyespor - Aydınspor 1923 maçından gelecek sonuca odaklanacak Çanakkale Dardanelspor her iki maçtan alınacak skorlara göre liderlik koltuğuna oturma şansını yakalayabilecek. Takımda İlhan Faruk cezalı, Hüseyin Çolak ise sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.
 
Maçı Harun Yücedağ yönetecek
Yarın18 Mart Stadı`nda Çanakkale Dardanelspor`la Trabzon Kanuni F.K. arasında oynanacak karşılaşmayı İstanbul`da asli görevi öğretmenlik olan Ulusal hakem Harun Yücedağ idare edecek. Yücedağ`ın yardımcı hakemliklerinde İstanbul`dan Gökçen Seven ve Tekirdağ`dan Mehmet Ali Akkor bulunacak. Müsabakanın 4. hakemi Edirne`den Murat Dinler. Maçta eski klasman hakemlerinden Ercan İnegöllüler gözlemcilik görevi üstlenecek. Bu karşılaşmanın hakemi Harun Yücedağ son orta görevinde 9 Aralık 2012 tarihinde Manavgat`ta oynanan ve 0-1`lik skorla tamamlanan Evrensekispor - Belediye Bingölspor maçında düdük çalmıştı.
 
3.Lig, 2.grupta haftanın hakemleri
27 Ocak 2013 Pazar (Yarın):
12.30 Belediye Bingölspor - Hacettepe Erdem İren
13.30 İskenderunspor 1967 - Ümraniyespor Emrah Yılmaz
13.30 Sivas Dört Eylül Bld.spor - Adıyamanspor Yusuf Yılmaz
13.30 Kilimli Belediyespor - Bursa Nilüferspor Serdar Akkoçoğlu
13.30 Dardanelspor - Trabzon K. Fut. Klb. Harun Yücedağ
13.30 Derince Belediyespor - Aydınspor 1923 Cihan Burgan
13.30 Menemen Belediyespor - Batman Petrolspor Tolga Şinoforoğlu
13.30 Manavgat Evrensekispor - Silivrispor İbrahim Süslü
13.30 Erzincan Refahiyespor - Gebzespor Volkan Yalın
Paylaş