havadurum

Her şey Çanakkale için

ÇASİAD organizasyonu ile gerçekleştirilecek olan, valilik, belediye ve TSO gibi kurumların da katkı verdiği “Expotroia Çanakkale Turizm ve Ticaret Fuarı”nın tanıtım kokteyli, ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezi’nde düzenlendi. Kokteylin açılış konuşmasını yapan ÇASİAD Başkanı Salih Yıldız; “Her şeyin Çanakkale için” olduğunu dile getirdi.

581
Çanakkale Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (ÇASİAD) organizasyonu ile düzenlenen Çanakkale Valiliği, Çanakkale Belediyesi ve TSO gibi kurumların desteklediği “Expotroia Çanakkale Turizm ve Ticaret Fuarı”nın tanıtım kokteyli gerçekleştirildi. ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen kokteyle, CHP Çanakkale Milletvekili Serdar Soydan, Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mesut Özel, İl Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu, Baro Başkanı Bülent Şarlan ve çok sayıda işadamı ile siyasiler katıldı. ÇASİAD Başkanı Salih Yıldız kokteylin açılış konuşmasında “her şeyin Çanakkale için” olduğunu dile getirdi. Yıldız, “ÇASİAD olarak sizleri böyle bir organizasyon arifesinde yaptığımız kokteylde yanımızda görmek bizlere inanılmaz bir moral ve destek oldu. Çanakkale için organize ettiğimiz fuarın tanıtımı için bir firma ile anlaştık ve bu firma tanıtım çalışmaları sonucunda bin adet davetiye çeşitli firmalara dağıtılmıştır. Gelecek olan firmalar Çanakkale’nin tanıtımına ve ticari hayatına büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz. Her şeyi Çanakkale için yapıyoruz” dedi.
 
“Organizasyonu destekliyoruz”
Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna, kokteylde yaptığı konuşmasında organizasyonu “Hararetle” desteklediklerini dile getirdi. Vali Tuna, “Yurt dışında düzenlenen fuarlara Çanakkale iş adamlarımız ile birlikte katıldık ve katılmaya devam ediyoruz. Bunun yanında 1915 Çanakkale Zaferinin de Çanakkale ve komşu ülkelerde de Çanakkale’nin tanıtılmasında büyük katkıları olmuştur. Katıldığımız fuar organizasyonlarının bir benzerinin de Çanakkale düzenleniyor olması bizlere de çok büyük gurur vermiştir. ÇASİAD’ın organizasyonunda Expotroia adıyla gerçekleştirilecek olan bu organizasyonu hararetle destekliyoruz. Başarılı olacağına da inanıyoruz” dedi.
 
Başkan Gökhan’dan tam destek
Kokteylde konuşma yapan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ise Expotroia organizasyonunun başarılı geçmesini dilediğini bildirdi. Başkan Gökhan, “Böyle bir organizasyona cesaret eden ve bu noktaya getiren katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Böyle büyük bir organizasyon ilk defa yapılıyor. Umuyorum ki ileriki yıllara bir hazırlık olacak bu fuar ve kentimize ve yöremize faydalı olacaktır. Başarılı geçmesini diliyorum” dedi.
Paylaş