Hedef 3 puan

Şampiyon adayı Çanakkale Dardanelspor Zonguldak ekibi Kilimli Belediyespor`u ağırlıyor...

372
Yarın 18 Mart Stadı`nda 13.30`da başlayacak müsabaka ligin zirvesini doğrudan ilgilendiriyor. Golcü kimliği ile son 3 maçta rakip fileleri 10 kez havalandıran Kırmızı-Beyazlı takım sahaya başarılı futbol ve mutlak galibiyet için çıkacak...
 
Haftalar ilerledikçe açılan ve elde ettiği olumlu saha sonuçlarıyla mücadele verdiği 3.lig, 2. grupta zirve yarışına katılan Çanakkale Dardanelspor yarın evinde Kilimli Belediyespor`la karşılaşıyor. Son haftalarda maçlarını açık skor farklarıyla kazanıp. skorer kimliğini öne çıkaran Kırmızı-Beyazlılar bu kez aynı tarifeyi Zonguldak temsilcisine uygulamak istiyor. Yarınki müsabakaya Futbol Direktörü Tamer Tuna yönetiminde sıkı bir şekilde hazırlanan Çanakkale Dardanelspor bugün sabah saatlerinde yapacağı ter idmanıyla haftalık rutin çalışmalarına nokta koyacak.
 
Maçı Ferhan Kestanlıoğlu yönetecek
Yarın 18 Mart Stadı`nda oynanacak Çanakkale Dardanelspor - Kilimli Belediyespor maçında İzmir`den Ulusal Hakem Ferhan Kestanlıoğlu düdük çalacak. Kimyacı olan Festanlıoğlu bundan önceki son görevinde 31 Ekim 2012 tarihinde başkentte Ankaragücü ile Çorum Belediyespor arasında oynanan ve ev sahibi takımın 2-0 galibiyetiyle sona eren Ziraat Türkiye Kupası 3.tur maçında orta hakemlik yapmıştı. Ferhan Kestanlıoğlu`nun yardımcı hakemliklerini İzmir`den Tamer Okuldaş ile Uğur Erdoğan yapacak. Müsabakanın 4. hakemi yine İzmir`den Melih Gündoğdu. Çanakkale Dardanelspor - Kilimli Belediyespor maçında İstanbul`dan Levent Yardımcı gözlemcilik, Bozkurt Berker de temsilcilik görevi üstlenecek.
 
3.Lig 2. Grupta 12 haftanın hakemleri
(18 Kasım 2012 pazar saat 13.30)
Derince Belediyespor - Manavgat Evrensekispor Tolga Şinoforoğlu
Menemen Belediyespor - Hacettepe Osman Kaya
Batman Petrolspor - Bursa Nilüferspor Serkan Bal
Adıyamanspor - Silivrispor Sedat Sert
Gebzespor - Trabzon Kanuni Futbol Kulübü İlker Güneş
Aydınspor 1923 - Belediye Bingölspor Çetin Topuz
Dardanelspor - Kilimli Belediyespor Ferhan Kestanlıoğlu
Erzincan Refahiyespor - İskenderunspor 1967 Burak Taşkınsoy
Sivas Dört Eylül Bldspor - Ümraniyespor Ahmet Eşref Sarı
Paylaş