havadurum

HDP adayları “Yeni yaşam” için ziyaretlerine başladı

Halkların Demokratik Partisi Çanakkale Milletvekili Adayları, seçim çalışmalarına kentin önemli kurum ve meslek örgütlerini ziyaret ederek başladı. HDP adayları, önceki günlerde Çanakkale Barosu ve Çanakkale Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası` nı ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

768
 
 
Halkların Demokratik Partisi Çanakkale Milletvekili Adayları, seçim çalışmalarına kentin önemli kurum ve meslek örgütlerini ziyaret ederek başladı. HDP adayları Özlem Ergun Açanal ve Leyla Yavuz, Eşbaşkan Şehmus Aslan ve HDP İl Yöneticileri ilk olarak Çanakkale Barosu Başkanı Av. Bülent Şarlan`ı ziyaret etti. Çanakkale Barosu Başkanı Av. Bülent Şarlan, 7 Haziran seçimlerinin Türkiye açısından çok önemli olduğunu söyleyerek, yüzde 10 seçim barajının temsiliyeti engellediğini, HDP`nin barajı aşarak, parlamentoda olmasının anlamlı ve önemli olacağını belirtti. HDP adayları da, Av. Şarlan`a seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.
 
“Çanakkale için verdiğimiz sözlerin arkasında duracağız”
HDP Çanakkale Milletvekili Adaylarının ikinci durağı ise, Çanakkale Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası oldu. HDP 1`inci sıra Milletvekili Adayı Özlem Ergun Açanal, HDP Çanakkale İl Eşbaşkanı Rahime Kanılga, Emek Partisi Çanakkale İl Başkanı Ercan Adsız ve İHD Çanakkale Yöneticisi Hayrettin Pişkin` in gerçekleştirdiği ziyarette, Çanakkale Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası`ndan, Oda Başkanı Hakkı Alacaoğlu, Yönetim Kurulu Sekreteri Kadir Elikol ve oda yönetim kurulu üyeleri HDP`lileri karşıladı. Çanakkale Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Hakkı Alacaoğlu 7 Haziran 2015 seçimlerinin Türkiye açısından önemli olduğunu belirterek HDP adaylarına seçimlerde başarılar diledi. HDP Çanakkale 1`inci sıra Milletvekili Adayı Özlem Ergun Açanal ise, seçim çalışmalarına değindi. Açanal; “Halkların Demokratik Partisi bugüne kadar yapamayacağı bir şey için söz vermedi. Söz verdiğinde ise her zaman yerine getirdi. Biz de Çanakkale için yapamayacağımız şeylerin vaadinde bulunmayacağız. Ama söz verdiğimiz her şeyinde arkasında duracağız” dedi.
Paylaş