Hastaneye tıbbi onkoloji uzmanı

Çanakkale Devlet Hastanesi`ne Tıbbi Onkoloji Uzmanı atandı. Uzman Doktor Lokman Koral geçtiğimiz günlerde Çanakkale Devlet Hastanesi’nde göreve başladı.

2021
Çanakkale Devlet Hastanesi Yöneticisi Uz. Dr. Hakan Çetin, hastaneye yeni atanan Uzman Doktor Lokman Koral ile birlikte basın toplantısı düzenleyerek, hastalara verilecek yeni hizmetler hakkında bilgi verdi. Çanakkale`de çok fazla kanser hastası bulunduğunu, bu hastaların Ankara, İstanbul gibi şehirlere giderek tedavi olduğunu, bunun da çeşitli sıkıntıları beraberinde getirdiğini dile getiren Hastane Yöneticisi Çetin, Çanakkale Devlet Hastanesi’nde de ilgili bölümün açıldığını, hastaların artık şehir dışına gitmeden Çanakkale`de tedavi olabileceğini söyledi.
 
Çanakkale’ye atanan ilk tıbbi onkolog
Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde görevli iken Çanakkale’ye atanan İç Hastalıkları ve Tıbbi Onkoloji Uzmanı Lokman Koral Çanakkale`ye atanan ilk tıbbi onkolog oldu. Çanakkale`de artık kanser hastalarının tedavisi için her türlü ekipman, donanım ve personelin mevcut olduğunu bildiren Koral; bundan böyle Çanakkaleli hastaları sağlığına kavuşturmak için elinden gelen çabayı göstereceğini dile getirdi.
Paylaş