havadurum

Hastanebayırı Şehitliği’nde anma programı düzenlendi

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı kapsamında Hastanebayırı Şehitliğinde düzenlenen anma programında şehitlerimiz, rahmet, minnet ve şükranla anıldı.

457

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Hastanebayırı Şehitliği’nde anma programı düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programa Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Biçen, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, İl Emniyet Müdürü Selim Arıcı, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Sadi Akman, Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı SG. Yb. Ercan Oran, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Çanakkale Şubesi Başkanı Muharrem Şahin, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çanakkale Şubesi Başkanı Erol Günaydın, AK Parti İl Başkanı Naim Makas, İYİ Parti İl Başkanı Selahaddin Yıldızlar, kurum müdürleri, şehit aileleri, gaziler ve askeri erkan katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ve okunan duaların ardından Vali İlhami Aktaş ve katılımcılar tarafından şehit kabirlerine karanfil bırakıldı.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş