havadurum

'Hasta ve hasta yakınlarıyla görüşüldü'

Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü tarafından İl İzleme, Değerlendirme ve Koordinasyon Çalışmaları kapsamında Gelibolu'da sağlık tesislerine odak görüşme ziyaretleri gerçekleştirildi.

795
Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü, İl İzleme, Değerlendirme ve Koordinasyon Çalışmaları kapsamında; Gelibolu Devlet Hastanesi, Devlet Hastanesi Ek Bina, Gelibolu İlçe Sağlık Müdürlüğü, Evreşe Aile Sağlığı Merkezi, Evreşe 3 Nolu Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, Gazi Süleyman Paşa Aile Sağlığı Merkezi, Piri Reis Aile Sağlığı Merkezi, Mehmetçik Aile Sağlığı Merkezi ile Gelibolu Merkez 1 ve 2 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonları çalışanları ziyaret edilerek sunulan hizmetler yerinde değerlendirildi. Ayrıca Gelibolu Süleymaniye Köyü muhtarlığı ziyaret edilerek sağlık hizmeti talepleri hakkında görüşmeler yapıldı. Ziyaretler esnasında; görevli personel ile görüşmeler sağlanarak sunulan hizmetlerin güncel durumu hakkında bilgi alındı. Personeller ile birlikte hizmet kalitesinin daha ileriye taşınabilmesi adına görüş ve önerileri alınarak değerlendirmelerde bulunuldu. Ziyaretlerde, sağlık hizmetlerinden yararlanmak üzere sağlık tesislerinde bulunan hasta ve hasta yakınları ile görüşmeler yapılarak, verilen hizmetin hasta odaklı bakış açısı değerlendirildi.

Baştürk sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi
Sağlık çalışanları ile bir araya gelen Çanakkale İl Sağlık Müdürü Gökhan Baştürk ve Yönetim Ekibi, sağlık çalışanlarının dilek ve taleplerini yerinde değerlendirilerek, odak görüşmeler yapıldı. Baştürk, sağlık çalışanlarına, gösterdikleri özveri ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Gerçekleştirilen ziyaretler; Çanakkale İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Gürkan Çoban, Sağlık Hizmetleri Başkanı Huriye Ünal, Destek Hizmetleri Başkanı Nurcan Yılmaz, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yard. Özge Sargın, ve Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı birimlerde görevli Şube Müdürü ve Uzmanlar tarafından yapıldı.
(Duygu Yılmaz)
Paylaş