havadurum

Halkın desteği moral oldu...

Çanakkale’de kamuoyu araştırmasının sonuçları Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın yanı sıra belediye personelini memnun etti. Belediye personelini motive eden anket sonucunun sevindirici olduğunu belirten Başkan Gökhan, “Önümüzdeki 2 yıl daha da hızlanan tempoda halkımızı daha da memnun ederek görev süremizi başarı ile tamamlayacağız” dedi...

598
Kasım 2011 tarihinde 1100 kişi üzerinde yüz yüze görüşme yöntemi ile yapılan kamuoyu araştırmasından Çanakkale halkının, Çanakkale Belediyesinden ve Başkanından memnun olduğu gerçeği ortaya çıktı.
 
Çanakkale Belediye başkanı Ülgür Gökhan, sonucu sevindirici bulduğunu ifade ederek; “Özellikle belediye çalışanları açısından emeklerinin karşılığının olumlu olarak anlaşılmasını görmeleri onları motive edecek daha çok çalışmalarını sağlayacaktır” dedi.
 
Gökhan şunları söyledi; “Çanakkale halkının bize desteği devam ediyor. Hem bana, hem partimize, hem belediyeye olan desteği sürüyor. Çanakkale halkına bize olan güveninden dolayı teşekkür ediyorum. Önümüzdeki 2 yıl tempomuzu daha da hızlandırarak halkımızı daha da memnun ederek görev süremizi bu dönemi başarı ile tamamlayacağız. Memnuniyetsizlik oranlarını özenle inceliyoruz ve neler olduğunu tahmin edebiliyoruz. Onlar üzerine yoğunlaşıyoruz. Başta ulaşım olmak üzere neler olduğunu biliyoruz ve kısa süre içerisinde çözeceğiz.  Eksiklikler de önümüzdeki süreçte giderilmiş olacaktır. Memnuniyet daha da artacak devam edecektir. Benden ziyade çalışanlar açısından motive edici oldu. Yaptıklarının emeklerinin karşılığının olumlu olarak anlaşılmasını görmeleri onları motive edecek daha çok çalışmalarını sağlayacaktır.”
Paylaş