havadurum

Halkevleri 80 yaşında

Çanakkale Halkevi, Halkevlerinin 80. kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir dizi etkinlikler düzenledi.

720
 
Halkevleri’nin 80. kuruluş yıldönümü nedeniyle stant açan Çanakkale Halkevi üyeleri, burada vatandaşlara broşür dağıtarak düzenledikleri etkinlikler ile ilgili bilgiler verdi. Düzenlenen etkinlik ile ilgili bilgiler veren Çanakkale Halkevi Başkanı Mehmet Öztürk; “19 Şubat Halkevleri’nin 80. kuruluş yıldönümü. Türkiye’de bu sene kuruluş yıldönümünü daha ön planda tutacağız. Çünkü, AKP’nin  Halkevlerine kapatma davası açması söz konusu. Halkevleri olarak inatla mücadelemizi daha görünür kılmaya çalışıyoruz. Çanakkale’de çok sayıda etkinlik yaptık. Bu etkinliklerimizi açtığımız stantta halka tanıtıyoruz. İçerisinde etkinliklerimizin yer aldığı broşürleri vatandaşlara dağıtıyoruz. Halkın yararına yürüttüğümüz mücadeleyi herkese anlatıyoruz” dedi.
 
Öte yandan Halkevlerinin 80. kuruluş yıl dönümü nedeniyle düzenlenen program ile 16 Şubat günü  “Press” filminin gösterimi yapılacak. Gösterim 19.30`da Nikah salonunda ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. 17 Şubat Günü saat 20.00`de Mehmet Akif Tiyatro Salonunda “Kurtuluşun Gizli Kahramanları” adlı tiyatro gösterimi yapılacak.
 
18 Şubatta Aşkın Otel’de yapılacak Dayanışma Yemeği ile sürecek etkinlikler 22 Şubatta Halk Evi Korosunun Mehmet Akif Tiyatro Salonundaki Saat 20.00’deki konseri ile sürecek. Kutlama programı kapsamında 16 Şubat ile 22 Şubat tarihleri arasında Türkan Saylan Sosyal tesislerinde Halkevi Sergisi Çanakkalelilerin beğenisine sunulacak.
 
Paylaş