"Halı sahaların efsanesi ol!"

2007'den 16 ilde 350.000 halı saha oyuncusuyla Türkiye'nin halı saha ligi olmayı başaran Bilyoner Rakipbul Ligi, 18 Haziran'da Çanakkale'de başlıyor.

525
Dünya ve Avrupa Halı Saha Federasyonu'nun Türkiye temsilcisi olan ve sıradan bir halı saha maçında sağladığı, canlı maç yayını, detaylı istatistik, fotoğraf, hakem ve oyuncu değeri gibi uygulamaları sayesinde oyunculara profesyonel futbolcu deneyimi yaşatan Bilyoner Rakipbul Ligi, Çanakkale'de başlıyor. Özellikle son 2 yılda Çanakkale'deki halı saha takımlarından gelen yoğun talepler doğrultusunda, Rakipbul, Çanakkale'yi de faaliyetinde bulunduğu illerin arasına kattı. Çanakkale'de açılış maçı 18 Haziran'da Dabakoğlu Spor Tesislerinde oynanacak ve bu heyecan il finallerine kadar devam edecek.

Açılış Günü maç programı;
21:00 Esnaf sk & Troyas FC
22:00 Dereboyu FC & Anatolian Vikings Fc
23:00 17li & conquer
24:00 Yeni Çiftlik & Mammas FC
Bilyoner Rakipbul Ligi'ni tercih edenler, takımlarının maç yapacağı günü, saati, sahayı ve rakipleri de kendileri seçiyor. "Halı sahaların efsanesi ol!" sloganıyla yoluna devam eden Bilyoner Rakipbul Ligi'ne, takımlar internet sitesi üzerinde ücretsiz bir şekilde, 30 saniye içinde kayıt yaptırma şansına sahip oluyor. Ayrıca kayıt yapan takım kaptanları, internet sitesi üzerinden, call centerı aramaya gerek duymaksızın online maç ayarlayabiliyor. Öte yandan şehirlerinde şampiyon olan takımlar, öncelikle Antalya'daki Türkiye Finallerine, orada şampiyon olan takım ise her yıl 44 ülkenin katılım gösterdiği Dünya Halı Saha Şampiyonası'na milli formayla katılmaya hak kazanıyor.
(Seçkin Sağlam)

Paylaş