Güvercin sevdalıları turnuvada buluştu

Çanakkale’deki güvercin tutkunları Oyunkuşu Dostluk Turnuvası’nda bir araya geldiler. Turnuvanın ardından dereceye girenler Tusan Otel’de düzenlenen törenle kupalarını aldılar.

727

Çanakkale’de taklacı güvercin sevenler Oyunkuşu Dostluk Turnuvası’nda buluştu. Turnuvada dereceye girenler Tusan Otel’de düzenlenen törenle ödüllerini aldı.

Turnuvada bir konuşma yapan Ender Taylan şunları söyledi:

“Çok kıymetli değerli hobidaşlarım, hoş geldiniz sefalar getirdiniz.

Hepimiz Amatör olarak başladığımız bu güvercin sevdamızı içimizdeki heyecan ve tutkunun dışarıya taşmasıyla Çanakkale içinde büyük küçük hobidaşımızı tanımak dostluklar kurmak amaçlı yürüttüğümüz bu organizasyon ile bir aradayız.

Turnuvanın bizlere çok yönlü faydası olduğunu da hatırlatmak isterim. Turnuva sayesinde birlikte zaman geçirerek kaynaştık, yeni dostluklar kurduk. Bu dostluk sayesinde en değerli güvercinlerimizin performansını sergiledik, birbirimizle paylaştık. Onların bakımları, sağlıkları, hastalıkları daha iyi şartlarda yaşamları hakkında tecrübe ve bilgilerimizi sohbetlerimizde dile getirerek faydalandık. Görüyorum ki hep birlikte çok güzel bir aile olduk. Bugün burada değerli zamanınızı ayırarak hep birlikte bir arada bütünleşerek amacımıza ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Altını çizerek ifade etmek istiyorum taklacı güvercin dalında destekleriniz ile güzel bir organizasyonla Çanakkale’ye ilki yaşattığınız için siz kıymetli katılımcılara teşekkür ederim. İlave olarak bize sorumluluk vererek duyduğunuz güveniniz göstermiş olduğunuz büyüklüğünüz için çok teşekkür ederim. Bu güveninize sahip çıkabilmek layık olabilmek benim şahsım adına en büyük ödüldür.”

(GÖKHAN ÖZKURNAZ)
Paylaş