Gülben Ergen, anaokulunun açılışını yaptı

Gülben Ergen’in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği 13. anaokulunu Eceabat ilçesinde açtı. Çocuklar Gülsün Diye Derneği’nin İstanbul’da yaşayan hayırsever ev hanımı Elif Osanmaz ile birlikte yaptırdığı 100 öğrenci kapasiteli anaokulu hizmete girerek eğitim hayatına başladı.

1412
 
Türkiye’de daha çok çocuğun okul öncesi eğitim almasına katkı sağlamak hedefiyle yola çıkan Çocuklar Gülsün Diye Derneği 13. anaokulunu Eceabat`ta hizmete açtı. Törene Vali Güngör Azim Tuna, Eceabat Kaymakamı Mehmet Akçay, Eceabat Belediye Başkanı Kemal Dokuz, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Şaban Karataş, Dernek kurucusu ve başkanı sanatçı Gülben Ergen, ev hanımı Elif Osanmaz ve çok sayıda vatandaş katıldı. Daha önce Trabzon, İstanbul, Mardin, Tokat, Erzurum, Sinop, Hatay, Aydın, Zonguldak, Van, Sivas ve Manisa`da anaokulları açan Çocuklar Gülsün Diye Derneği 13. anaokulunun açılışını Dernek Başkanı Gülben Ergen, Başkan Yardımcısı Elvan Oktar ve Vali Güngör Azim Tuna’nın katılımıyla gerçekleştirdi.
 
Dernek Başkanı Gülben Ergen yaptığı açılış konuşmasında; “Çanakkale Eceabat`ta 13. anaokulumuzu açmanın mutluluğunu yaşıyorum ve derneğimiz adına bu okulu bütün Eceabatlılar`a emanet ediyorum. Unutmayın, iyi bir geleceğin temelleri okul öncesinde atılıyor. Umuyorum ki miniklerimiz bu okul sayesinde daha iyi yetişecekler” dedi.
 
Vali Güngör Azim Tuna ise; “Çocuklar bizim yarınlarımız. Ülkemizin geleceği, onları ne kadar iyi yetiştirebileceğimize bağlı. Okulöncesi eğitim dönemi çocuklarımızın zihinsel, sosyal ve duygusal olarak geliştikleri bir dönemdir. Çocuklarımızın gelişimine uygun olarak yapılmış olan bu okul, yavrularımızın yaşamı boyunca katılacağı eğitim etkinliklerinin kalitesini arttıracak ve daha başarılı çocuklar yetişmesine imkan sağlayacaktır” diye konuştu.
 
Konuşmaların ardından Vali Güngör Azim Tuna, sanatçı Gülben Ergen ile okulun inşaatını yaptıran Elif Osanmaz’a teşekkür plaketini takdim etti. Daha sonra anaokulunun açılış kurdelesini kesen Vali Güngör Azim Tuna, sanatçı Gülben Ergen ile protokol üyeleri, Mardin`den ve Çanakkale`den atanan öğretmenler ve öğrencileriyle bir süre sohbet ederek anaokulunu inceledi.
Paylaş