havadurum

Gökhan ve Sarıbaş’tan TEMAD’a ziyaret...

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD)’ı ziyaret eden CHP Milletvekili Ali Sarıbaş ve Belediye Başkanı Ülgür Gökhan dernek üyeleri ile bir araya geldi.

587
 
TEMAD ziyaretinde konuşan Başkan İsmail Erdem 1984 yılında kurulan Çanakkale Emekli Astsubaylar Derneği’nin aktif 975 üyesi olduğunu kaydederek, Sarıbaş’a ve Gökhan’a bugüne kadar derneğin sorunları ile yakından ilgilenmeleri nedeniyle teşekkür ederek, üyelerin çeşitli sorunları olduğunu ve çözümü noktasında başta İstanbul, İzmir, Ankara, Balıkesir ve Çanakkale’de olmak üzere çeşitli siyasi partileri ve kurumları ziyaret ettiklerini belirterek sonuca ulaşamadıklarını söyledi.
 
Erdem son günlerde genel merkez tarafından yazılı ve görsel medyada dile getirilen sorunların ilgililer ve hükümet tarafından duyulduğu halde duyarsız kalındığına şahit olduklarını belirterek TBMM’deki duyarsızlığa tepki gösterdi. Erdem: “ Mecliste kanunların nasıl görüşüldüğünü tv’den izliyoruz. Bazı vekiller salonda uyukluyor, oylama esnasında uyandırılıyor. Dışardan gelip neye oy verdiğini bilmeden el kaldıranlar var. Konuşmalar ise nezaketsiz ” dedi.
 
Başkan Ülgür Gökhan ise astsubayların ordu içindeki önemine değinerek: “Sorunlarınıza daha duyarlı hükümetler de elbette gelecektir” dedi. CHP Milletvekili Ali Sarıbaş ise mecliste muhalefet olarak ciddi lobi oluşturduklarını ve sorunları gündeme getirmeye devam edeceklerini ve takip ettiklerini belirtti.
Paylaş