Gökhan, seyyar ‘baz’a el attı

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Barbaros Mahallesi’ndeki seyyar baz istasyonuna el koydu. Belediye za-bıta ekipleri birlikte bölgeye giderek inceleme yapan Başkan Gökhan, halkın tepkisine neden olan seyyar baz istasyonunun kaldırılması için ise zabıta ekiplerine talimat verdi.

850
Bazcıların akıl almaz seyyar baz istasyonu oyunu ile şok olan Başkan Gökhan, hiç bir izni olmamasına rağmen seyyar baza elektrik bağlayan yetkililere ise tepki gösterdi. Başkan Gökhan, elektik bağlantısının kesilmemesi durumunda savcılığa suç duyurusunda bulunacağını söyledi. Bazın kaldırılacağı için sevinen bölge halkı ise Başkan Gökhan’a bu hassasiyetli yaklaşımı için teşekkür etti.
 
 
Belediye zabıta ekipleri birlikte bölgeye giderek inceleme yapan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a Barbaros Mahallesi Muhtarı Şaban Şahin ve çok sayıda vatandaş eşlik etti. Bir kamyonun üzerine kurulan seyyar baz istasyonuna elektrik kablosu çekilmesine sinirlenen Başkan Gökhan, telefon ile ulaştığı TEDAŞ yetkilisine tepki gösterdi. Telefonda görüştüğü yetkiliye “Baz istasyonu nedeniyle halk ayağa kalkmış, kimse buna duyarlılık göstermiyor. TEDAŞ buna neden elektrik kablosu bağlıyor? İkametgah değil, imarı yok. Bir tane arabanın üstüne baz istasyonu koymuş siz de buna elektrik bağlamışsınız” diyen Başkan Gökhan, elektrik kablosunun sökülmediği takdirde savcılığa suç duyurusunda bulunacağını ifade etti.
 
Başkan Gökhan, mahallede bulunan ve halkın tepkisine neden olan seyyar baz istasyonunun kaldırılması için ise zabıta ekiplerine talimat verdi. Daha sonra baz istasyonunun olduğu arsa sahibinin bulunmasını isteyen Başkan Gökhan, baz istasyonun kaldırılması için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek; “Seyyar baz istasyonunu getirmişler buraya koymuşlar. Böyle bir şey olabilir mi? Vatandaşı rahatsız etmek için her şeyi yapıyorlar. Derhal bunun buradan kaldırılması gerekiyor. Mahalle halkı da bunu burada istemiyor. Gereken neyse yapacağız” dedi.
Paylaş