havadurum

Gökhan emin konuştu; “Alnımız açık, veremeyeceğimiz hiçbir hesap yok”

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan Merkez İlçe Kadın Kolları Yönetimine iade-i ziyarette bulundu. Önemli açıklamalar yapan Başkan Gökhan, benimle ilgili davayı örgüte sokmaya çalıştılar ama başaramadılar. Biz kendimizle yüzleşiriz. Ama önce kendileri haklarında çıkanları da ortaya çıkarsınlar yargıya getirsinler, yargılansınlar, örneğin Kayseri`de olduğu gibi. Ondan sonra tekrar görüşürüz” dedi.

484
Gökhan, verilemeyecek hiçbir hesaplarının olmadığını söyleyerek “Örgütümüzün alnı açık bir şekilde geçirdiğimiz bu dönemleri halka gidip anlatacağını ve yeniden güven tazeleyeceğini şimdiden söyleyebilirim. Çanakkale’deki yerel CHP yönetimi halkın menfaat ve çıkarları doğrultusunda kent rantını kentliye bırakacak şekilde işlemler yapar. Çanakkale halkının mutluluğu ve refahı için çalışır. Örgütümüz ile bunu halka yansıtacağız güven isteyeceğiz ve başarılı olacağız. Ona adım gibi eminim” dedi.
 
 
Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Merkez İlçe Kadın Kolları Yönetimine iade-i ziyarette bulundu. Önemli açıklamalar yapan Başkan Gökhan, kendisi hakkında açılan davanın örgütten çıktığını belirterek; “Çok istiyorlardı örgüte sokmayı ama beceremediler. Ankara’ya, Yargıtay’a gitti. Oradan da mutlaka buraya gelecektir. Bir iki münferit ya da bir kısım insanların yapmış olduğu, çalışanın hatalarını partiye, başkana, başkan yardımcılarına mal etmek arayışları fuzulidir. Bununla yüzleşiriz, isteyenlerle konuşuruz. Ama önce kendileri haklarında çıkanları da ortaya çıkarsınlar yargıya getirsinler, yargılansınlar, örneğin Kayseri de olduğu gibi. Ondan sonra tekrar görüşürüz” dedi.
 
Yerel seçim sürecin de örgütün alnı açık bir şekilde bu yaşanılanları halka gidip anlatacağını ve yeniden güven tazeleyeceğini belirten Başkan Gökhan; “Çanakkale deki yerel CHP yönetimi halkın menfaat ve çıkarları doğrultusunda kent rantını kentliye bırakacak şekilde işlemler yapar. Çanakkale halkının mutluluğu ve refahı için çalışır. Örgütümüz ile bunu halka yansıtacağız güven isteyeceğiz ve başarılı olacağız. Ona adım gibi eminim” dedi.
 
“Seçimleri kazanmaya alışkınız”
Yerel seçim sürecinde kadınların önemine dikkat çeken Başkan Gökhan; “Başarı varsa kadınlarımızın başarısı yadsınamaz. Kadınlarımızın özellikle yerel yönetimlerdeki başarı da payı % 80 seviyesinde” dedi. Yerel seçimleri kazanacaklarına inancının tam olduğunu bildiren Başkan Gökhan, futboldan örnekler verdiği konuşmasında şunları söyledi; “Bizler her zaman yerel yönetim olsun örgüt olsun bir arada Çanakkale de yeniden CHP iktidarı için çalışmayı sürdüreceğiz. Biz halka gitmek zorundayız. Vatandaşa gitmek zorundayız. Çalışmazsak başarılı olamayız. Geçmişte almıştık bu dönemde alırız demek yerine vatandaşa, seçmene saygı gereği bize oy vereceklerini bilsek dahi biz onlara gideceğiz. Bu konuda kadınlarımızın özellikle yerel yönetimlerdeki başarıda payı % 80 seviyesinde. Çünkü bire bir temas edebiliyorlar. Eve ulaşmak erkek için zor ama kadınlar için daha kolay. Evde hem cinsleri bulunuyor. Başarı varsa kadınlarımızın başarısı yadsınamaz. Önümüzdeki seçimde de kadınlarımız çalışacak bizde onlara destek olacağız. Amaç bir arada programlar yapabilmek, bunu sürdürebilmek. Biz yerel seçimleri almaya alışkınız. Galatasaray gibi şampiyon olmaya alışkınız. Bu seçimlerde de şampiyon olacağız. Hiç kimse şike yapmaya teşebbüs etmesin. Seçimlere çeşitli noktalarda müdahil olmayı denemesin. Biz her türlü tedbirimizi aldık. Yolumuza devam ediyoruz şampiyonluk kupasını bir kez daha kaldıracağız. Halk diliyle bu örneği verdim. Kupa yerinde duracak. Beş şampiyonluktan sonra kupa sabit kalıyor. Ondan sonra Çanakkale de seçim olmayacak. İsraf olur.”
 
“Öküz altında buzağı aramasınlar”
Merkez İlçe Kadın Kolları Yönetimi ziyaretinde önemli açıklamalar yapan Başkan Gökhan; “Çanakkale de iktidar partisi ya da diğer partilerin söyleyecek fazla sözleri yok. Bazı sıkıntılarımızdan bir şeyler çıkarmaya çalışıyorlar. Bu noktada CHP’nin herhangi bir eksiği yoktur. Kurumlarda olağan işlerdir. Bunlar her zaman olabilecek şeylerdir. Burada biz gerekli tedbirleri almaya çalışıyoruz. Her türlü halka yönelik yanlışların önüne geçmeye çalışıyoruz. Partimiz de gerekli duyarlılığı gösteriyor. Bütün CHP belediyelerin de olduğu gibi Çanakkale de öküzün altında buzağı arama çalışmaları devam ediyor. Buzağıyı öküzün değil ineklerin altında arasınlar” dedi.
 
Her zaman hesap vermeye, şeffaf olmaya, halkın huzurunda hesap vermeye hazır olduklarını ifade eden Başkan Gökhan şunları söyledi ; “Onlarda hesap vermeye alışmalılar. Ve hesap verebildikçe demokrasi gelişecek. Bizim bu bağlamda hiçbir sıkıntımız yoktur. Yargı bu noktada gerekli kararı alacaktır. Ama bir takım düzmece polisiye olaylarla siyasi manevralarla partimizi yıpratıcı tarz da arayışlara teşebbüs etmesinler. Benimle ilgili olan dava da şu anda örgüt davası olmaktan çıktı. Normal mahkemeye gelecek. Çok istiyorlardı örgüte sokmayı ama beceremediler. Ankara’ya, Yargıtay’a gitti. Oradan da mutlaka buraya gelecektir. O konuda da açık net bilgiler vereceğim. Bir iki münferit ya da bir kısım insanların yapmış olduğu, çalışanın hatalarını partiye, başkana, başkan yardımcılarına mal etmek arayışları fuzulidir. Bununla yüzleşiriz, isteyenlerle konuşuruz. Ama önce kendileri haklarında çıkanları da ortaya çıkarsınlar yargıya getirsinler, yargılansınlar, örneğin Kayseri de olduğu gibi. Ondan sonra tekrar görüşürüz. Örgütümüzün alnı açık bir şekilde yerel yönetimler de geçirdiğimiz bu dönemleri halka gidip anlatacağını ve yeniden güven tazeleyeceğini şimdiden söyleyebilirim. Çanakkale’deki yerel CHP yönetimi halkın menfaat ve çıkarları doğrultusunda kent rantını kentliye bırakacak şekilde işlemler yapar. Çanakkale halkının mutluluğu ve refahı için çalışır. Örgütümüzde bunu halka yansıtacağız güven isteyeceğiz ve başarılı olacağız. Ona adım gibi eminim.”
Paylaş