Gökhan "Buradan gitmek yok"

1246

 Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan adayı Ülgür Gökhan, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çalışmalarına mahalleleri gezerek ve mahalleli vatandaşlarla bir araya gelerek devam eden Başkan Gökhan, son olarak Fevzipaşa Mahallesi halkı ile bir araya geldi. Başkan Gökhan’a CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık da eşlik etti. Mahalle halkının coşkulu bir şekilde karşıladığı Başkan Gökhan, mahalle meydanında Fevzipaşalı vatandaşlara seslendi. Mahalle halkının taleplerini dinleyen Başkan Gökhan, Fevzipaşalı sporcu gençlere forma sözü verdi. Mahalleli çocukların daha iyi beslenmelerini sağlayarak, mahalleye kreş yapılacağını ifade eden Gökhan; “Bu mahallede oturanlar bu mahallede kalacak dedim. Buradan gitmek yok. Ne yapacağız? Evlerimizi yenileyeceğiz. Başlamıştık da ama krize denk geldik” dedi.   Mahalle için çalışmaların süreceğini belirten Gökhan; “Çay kenarından bir köprüyle, buradan, Çimenlik Kalesi’nin bir duvarını yıkıp oradan karşıya geçiş sağlayacağız. Beraber yapacağız. Yeşil alanı da iyileştirip mahallenin değerine değer katacağız” dedi.

 
“12 tane formayı verdik gitti”
Fevzipaşalı sporcu gençlere forma sözü veren Başkan Gökhan; “File işi yaptık. Devam edeceğiz. Fevzipaşa’nın kadınları üretmeye ve parasını kazanmaya devam edecek. Mühim olan kadınlara ürettirip belediye olarak almak. 1915 Spor Kulübü’ne desteğe devam. Daha çok destek verip şampiyon yapıp kutlayacağız. Buranın gençleri sadece müzikte değil sporda da iyi. Nice Eşref’ler çıkacak.  Hastanebayırı bir turnuva düzenlemiş. Fevzipaşalı gençler de katılacak. Forma lazım. Böyle buruşuk formalarla olmaz. 12 tane formayı verdik gitti” dedi.
 
“Bu mahallede oturanlar bu mahallede kalacak”
Başkan Gökhan; “Çocuklarımız sağlıklı yemek yiyecekler. Diğer mahallelerin çocukları gibi bu mahallenin çocukları da güzel yetişecekler. Onlara da bir kreş yapacağız. Her mahalleye bir kreş yapacağız. TOKİ’nin konutlarına yerleştiniz mi? Bakın ben yıllardır bu mahalleye her gelişimde sizlere ne dedim? Bu mahallede oturanlar bu mahallede kalacak dedim. Buradan gitmek yok. Ne yapacağız? Evlerimizi yenileyeceğiz. Başlamıştık da ama krize denk geldik. Krizi çıkaranlar sizlerin de evlerinizin yenilenmesini geciktiriyorlar. Bu geçecek. Bu mahalle sizler içindeyken yenilecek. Kesinlikle başka yere gitmek yok. Fevzipaşalı Fevzipaşa’da kalacak. Başkalarını yalanlarını bırakın. Alava karnımız tok. Burada evler yenilenecek. İmkanı olan müteahhitte verecek. Kendi gönlü ne isterse öyle olacak. Yok burada Çarşı-AVM olacakmış. Bırakın inanmayın onlara” dedi. 
 
“Sizi en iyi biz anlarız. Çünkü biz sizi tanıyoruz”
Başkan Gökhan; “Dar gelirlilere halk kart veriyoruz. Yine varsa bunu arttırarak vermeye söz veriyorum. Kimse eksik kalmayacak. Artık torbayla malzeme dağıtmak yok. Alacak kartını gidecek marketine herkes. Çırçır Fabrikası’nın olduğu alanda da çalışmalar yapacağız. Metruk kalan binalar yapılmalı. Üniversite kültürel merkezler yapmalı. Hem mahalleli çalışma alanı bulur hem de güzel mekanlara sahip oluruz. Bir sorunla mücadele etmiştik. Sağlık Ocağı’nızı gene kaldırıyorlar. Bir yer göstermeden çıkın demişler. Sizin için çok önemli. Bu konu için uğraşıyorum. Yine birlikte mücadele edeceğiz. Kısa yoldan ulaşacağınız bir yer olsun diye uğraşacağız. İnşallah sizlerin oylarıyla 1 Nisan’da yine Belediye Başkanı olacağım ve 18’ine kadar o işi çözeceğim. Benim iş yerim bu mahalledeydi. Ben bu mahalleliyim. Şu anda halamın oğlu burada iş yapıyordu Muharrem Erkek de öyle. Sizi en iyi biz anlarız. Çünkü biz sizi tanıyoruz” dedi. 
(Eren Aşnaz)
Paylaş