Gökhan, bugün açıklıyor

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, 2014`te yapılacak yerel seçimler için partisinden bir kez daha aday olacağını açıkladı. Gökhan, bugün öğlen saatlerinde kalabalık bir kitle ile aday adaylığını açıklayacak.

385
2014 yerel seçimleri için CHP`den üçüncü defa aday adayı olan mevcut Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, bugün partisine resmi başvurusunu yapacak. Bu kez yarın ve Çarşamba günü aday adaylıklarını açıklamaları beklenen bulunan eski milletvekili, belediye eski başkanı İsmail Özay ve Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Cem Belli gibi rakipleri olan Başkan Gökhan, önceki gün yaptığı açıklamasında “Halkla birlikte, halkın içinde, Çanakkale’ye mekânsal olarak daha konforlu, yaşamsal olarak daha özgür ve onurlu bir kent havası solutmak üzere birlikte yapacağımız daha çok şey olduğuna inancımla, 2014 yılı Mart ayında gerçekleşecek yerel seçimlerinde belirlenecek Çanakkale Belediye Başkanlığı görevine bir kez daha talibim” şeklinde konuştu.
 
Kitlenin kalabalık olması bekleniyor
Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan`ın öğlen 12:30`da yapacağı başvuru ve açıklamanın kalabalık bir kitle tarafından izlenmesi bekleniyor. Öyle ki Başkan Gökhan`ın yıllardır parti içinde birlikte hareket ettiği kitlenin tam kadro orada olacağı bilinirken, örgütsüz olan ancak Başkan Gökhan`a oy veren vatandaşların da katılımının beklendiği açıklamada Başkan Gökhan`ın vereceği mesaj büyük önem taşıyor. 
Paylaş