Gökhan belde ve köyleri dolaşıyor

CHP heyeti ile birlikte Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde MHP ve CHP`nin ortak gösterdiği ‘çatı aday’ Ekmeleddin İhsanoğlu`nu kentte tanıtan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, köylere de giderek vatandaşlara seçimlerde oy kullanmak için mutlaka sandığa gitmeleri için uyarıyor.

503
 
 
Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP Merkez İlçe Başkanı Nejat Önder, çok sayıda partinin yer aldığı heyet, merkez köylere de ziyaretler gerçekleştiriyor. Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu için köylerde de destek isteyen CHP heyeti, kent merkezinde en son Türkiye Emekli Subaylar Derneği ile Karadenizliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği`ni ziyaret etti. Ziyaretlerde Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu`nu tanıtan CHP heyeti, destekledikleri adayın Cumhurbaşkanı olması için var gücüyle çalışmalarını sürdürüyor. Ziyaretlerde Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili sürecin başladığına değinen CHP Merkez İlçe Başkanı Nejat Önder; “Biz başkan seçmeyeceğiz Cumhurbaşkanı seçeceğiz. Ülkenin içinde bulunduğu durumdan dolayı duyarlı herkesi oy kullanmaya ve destek vermeye davet ediyoruz” dedi.
 
 
Adaletsizliğe dikkat çekti
Cumhurbaşkanı seçiminde yaşanan adaletsizliğe dikkat çeken Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ise; vatandaşların oy kullanması için mutlaka sandığa gitmesini istedi. Gökhan; “Sayın Recep Tayyip Erdoğan, AKP`nin adayı olarak devletin bütün olanaklarını kullanarak siyasetini götürmeye devam ediyor. Diğer taraftan iki tane daha aday söz konusu. Bu iki aday da kendi imkanlarıyla çalışmalarını yürütüyor. Bu parlamenter demokratik bir sistemde uygun bir davranış biçimi midir? Değildir. Çünkü taraflar eşit olmak zorundadır” dedi. Cumhurbaşkanlığı seçimi nedeniyle halkın sandık başına gitmesini de talep eden Gökhan; “Sandığa gitmeyeceğiz noktasında olmamalıyız. Sandığa gitmeliyiz. Sandık çok önemli” diye konuştu.
Paylaş