Gökhan; “Hiçbir şey karanlıkta kalmamalı”

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’in katledilmesi yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Gökhan; “19 Ocak 2007 günü Ülkemiz tarihine barışın bir kez daha ağır bir tokatla yere serildiği, karanlık bir gün olarak geçti” dedi.

440
Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, 19 Ocak 2007 günü Agos Gazetesi`nin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Gazeteci Yazar Hrant Dink’in öldürüldüğü günün Ülkemiz tarihine demokrasinin, insan haklarının, barışın bir kez daha ağır bir tokatla yere serildiği, vicdanların adalet isteğiyle haykırdığı karanlık bir gün olarak geçtiğini bildirdi.
 
Gökhan, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi; “ Hayali herkes için daha özgür, daha adil, daha mutlu, daha umutlu bir Türkiye ve bir dünya olan Agos Gazetesi yazarı Hrant Dink`in 19 Ocak 2007 günü vurularak öldürülmesinin üzerinden 5 koca yıl geçti. Ülkemizde adalet ve demokrasinin,  aydınlık geleceğimiz adına gecikmeden, adilce gerçekleşmesi ve hiçbir şeyin karanlıkta kalmaması dileğimle, Hrant Dink`i  aramızdan ayrılışının 5. yılında saygıyla anıyorum.”
Paylaş