havadurum

Gökhan; “Çanakkale için birlikte hareket etmeliyiz”

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülend Engin ile yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Ülgür Gökhan`ı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Havaalanında başlayan uçuşlara değinen Başkan Gökhan, İstanbul uçuşlarının da bir an önce başlatılması için girişimlerde bulunulması gerektiğinin altını çizerken, işadamları ise Başkan Gökhan`a destek verdi.

591
 
 
Makamında ÇTSO Başkanı Bülend Engin ile yönetim kurulu üyelerini ağırlayan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale havaalanından İstanbul uçuşlarının bir an önce başlaması için güç birliği yapılması gerektiğine dikkat çekti. Başkan Gökhan; “Çanakkale`den İstanbul`a uçuşların başlaması için hep birlikte Ankara`ya gitmeliyiz. Bu tür konular sayın Vali ya da milletvekillerine söylenerek çözülmüyor. Onun için hep beraber topluca hareket etmeyi öğrenmeliyiz. Mesela Türk Hava Yolları buraya sefer koysun mu istiyoruz, buradan sayın Vali, milletvekilleri, işadamlarıyla birlikte İstanbul`a gideceğiz ve bunu birebir ilgililere anlatacağız. Kendi derdimizi kendimiz anlatacağız” dedi.
 
“Her zaman hazırım”
“Çanakkale ile ilgili yatırım ve projeler için Bakan`a dosya verme zamanları bitti” diyen Başkan Gökhan; “Bir fiil gidilecek ve sayın Başbakan ile Bakanlardan randevu alınacak. Böyle hızlı hareket edebiliriz. Bu geçmişte yapıldı. Hatta sayın Mustafa Cumhur Ersümer Bakan iken oralara çok gittik. Olumlu işlerde oldu. Ben her zaman hazırım. Şu konu var Ankara ya da İstanbul`a gidelim denilirse ben hemen giderim. Başka kurumları da yanımıza çekmiş oluruz diye düşünüyorum. Hepimiz Çanakkale`nin konusunu ezbere biliyoruz. Şimdi eyleme geçme zamanı. Bu konuda birbirimize emir vererek değil, beraberce gideceğiz ve mücadele edeceğiz” şeklinde konuştu. ÇTSO üyeleri ise İstanbul uçuşlarının Çanakkale için önemli olduğunu ve bunun gerçekleşmesi için birlikte hareket etmeye hazır olduklarını dile getirdiler.
Paylaş