havadurum

Gökhan’a yoğun destek

Yerel seçimler öncesi belki adaylığı en çok merak edilen isimlerin başında mevcut Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan geliyor. Başkan Gökhan, önceki gün siyaseten hareket ettiği CHP`liler ile bir araya gelerek desteklerini aldı.

729
 
Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, yaklaşan yerel seçimler öncesinde, aday olup olmayacağı yönündeki merakları giderecek adımlar atmaya başladı. Öyle ki önceki gün siyaseten hareket ettiği ekibi ile bir araya gelen Gökhan, aday adaylığı yönündeki stratejisini Ankara temasları sonrasına bıraktı. Çanakkale Belediyesi Nikah salonunda yapılan toplantıya CHP Çanakkale Milletvekili Ali Sarıbaş, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve Belediye Meclis üyesi Muharrem Erkek`in yanı sıra çok sayıda partili katıldı. Yoğun bir katılım olduğu gözlenen toplantıda partililer, CHP`nin Çanakkale`deki iktidarının devam edeceğini ve il genelinde de CHP`nin birinci parti olacağını kaydettiler. Hasan Gürbüz`ün moderatörlüğünü yaptığı toplantıda CHP`li Belediye Meclis üyesi avukat Muharrem Erkek, aday adaylığı ve adaylık süreci ile ilgili bilgiler verdi.
Sarıbaş`tan Gökhan`a tam destek
CHP Çanakkale Milletvekili Ali Sarıbaş da toplantıya katılanlar arasındaydı. Sarıbaş, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan döneminde Çanakkale`nin kentleşme noktasında önemli atılımlar yaptığını, bu durumun halk tarafından da beğeni ile karşılandığını ifade ederek, CHP`nin oy oranının bu çalışmalara bağlı olarak arttığını söyledi. Başkan Gökhan`ın çalışmalarını yakından izlediğini ve takdir ettiğini ifade eden Sarıbaş`ın Başkan Gökhan`ı desteklediğini bildirdi.
Gökhan;”birlikte başaracağız”
Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ise partililere yönelik yaptığı açıklamada CHP il başkanı Hamza Karagöz ile görüşme yaptığını ve aday adaylığı süreci ile ilgili olarak belirlediği üç ayaklı girişimlerine başladığını ifade etti. Başkan Gökhan`ın basına kapalı olarak yapılan toplantıda, “Geçtiğimiz günlerde il başkanımız Hamza Karagöz ile bir araya geldim. Aday adaylığı süreci ile ilgili olarak düşüncelerimin olduğunu kendisine ilettim. Bugün burada yaptığımız toplantı ile ilgili olarak da birlikte hareket ettiğim arkadaşlarımla bir araya geleceğimi kendisine söyledim. Yarın (dün) Ankara`ya gidiyorum. Aday adaylığı süreci ile ilgili olarak aldığım randevular çerçevesinde bir dizi görüşme yapacağım. Döndüğümde yine sizlere de bu konuda bilgi vereceğim. Bana gösterdiğimiz ilgi ve desteğinize teşekkür ederim. Yaşanabilir bir kent, sosyal demokrat iktidar noktasında çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Daha güzel, özgür ve barış içinde bir kent olan Çanakkale`yi daha ileriye hep birlikte taşıyacağımıza inanıyorum” dediği öğrenildi.  
Paylaş