havadurum

GMKA destekli projelerin imza töreni gerçekleştirildi

Ayvacık Öğretmen Evi Toplantı Salonunda " Ayvacık Antep Fıstığı İşleme ve Paketleme Tesisi" ve "Ayvacık Organik Kırmızı Et Kesimhanesi ve Paketleme Tesisi" adlı projelerin imza töreni gerçekleştirildi.

495
Güney Marmara Kalkınma Ajansı Kırsal Ekonominin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında Ayvacık Öğretmen Evi Toplantı Salonunda " Ayvacık Antep Fıstığı İşleme ve Paketleme Tesisi" ve "Ayvacık Organik Kırmızı Et Kesimhanesi ve Paketleme Tesisi" adlı projelerin imza protokolü gerçekleştirildi. Kaymakam Eker, Ayvacık'a yapılacak olan projelerin hayırlı olmasını temennisinde bulunarak, "Halkımız yapılacak olan Antep Fıstığı İşleme ve Paketleme Tesisimiz ile ürünlerini işleyerek daha yüksek fiyata satma imkanı bulacak olup, diğer yapılacak tesisimizde ise Ayvacık Organik Kırmızı etimizin yerinde işlenmesi, değerlendirilmesi, üretilen organik ete katma değer kazandırılması ve bu sayede üreticilerimizin ekonomik gelirlerini arttırmış olacaktır" sözlerine yer verdi.
İmza törenine; Ayvacık Kaymakamı İlker Eker, Güney Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdullah Güç katılım sağladı.
Paylaş