Gider’e Çanlı muhtarlardan destek

7 Haziran`da gerçekleşecek milletvekilliği genel seçimleri için Çan`da temaslarda bulunan AKP aday adayı Ayhan Gider, muhtarlardan tam destek aldı. Yeniçeri Köyü Muhtarı Şaban Kaya, “Ayhan Gider`in milletvekili olmasını istiyoruz” derken, Bahadırlı Köyü Muhtarı Ayhan Topaloğlu, “Biz başarılı olacağına inanıyoruz” ifadesini kullandı. Ahlatlıburun Muhtarı Şaban Aydın ise; “İyi bir milletvekili olur çünkü tüm etrafı, insanları, köyleri, amirleri, vatandaşı daha iyi tanıyor” şeklinde konuştu.

767
7 Haziran tarihinde yapılacak genel seçimlerde AKP`den aday adayı olan İl Özel İdaresi eski Genel Sektereti Ayhan Gider`e, köy muhtarlarından da destek geliyor. Çan`da bir dizi temaslarda bulunan Gider, Çan`ın Yeniçer`i, Bahadırlı ve Ahlatlıburun köy muhtarları ile görüştü. Tarım İl Müdürlüğü ve Özel İdare Genel Sekreterliği sırasındaki başarılı çalışmaları ile tanınan Gider, milletvekilliği görevine geldiğinde yapacağı çalışmalar ile ilgili bilgiler aktardı. Gider`in çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade eden köy muhtarları ise Gider`e tam destek verdi.
 
 
“Gider`in milletvekili olmasını istiyoruz”
Çan`ın Yeniçeri Köyü Muhtarı Şaban Kaya; kendi köyüne ve diğer köylere büyük katkıları olduğunu ifade ederek, “Ayhan Gider`in milletvekili olmasını istiyoruz. Ben bir köy muhtarı olarak şöyle söyleyebilirim; Ayhan Bey’in benim köyüme ve diğer köylere çok büyük katkıları olmuştur. Çan’ın ve Çanakkale’nin, köylerin istediği gibi bir milletvekili olur. Ayhan Bey’e başarılar diliyorum ve canı gönülden milletvekili olmasını istiyorum” dedi.
 
“Milletvekili olarak da katkı sağlayacaktır”
Bahadırlı Köyü Muhtarı Ayhan Topaloğlu ise, “Biz başarılı olacağına inanıyoruz. Zaten kendisini Çan’da Tarım İlçe Müdürlüğü’nden tanıyoruz. İl Özel İdare’de genel sekreterlik görevini üstlenirken köylere hizmet almamız daha rahat oluyordu. Milletvekili olarak daha büyük katkılar sağlayacaktır” dedi.
 
“Köyleri iyi tanıyor”
Gider`in bölgeyi ve köyleri iyi tanımasının büyük bier avantaj olduğunu ifade eden Ahlatlıburun Muhtarı Şakir Aydın da, “Ayhan Gider, tüm Çanakkale köylerinin ve herkesin tanıdığı birisi. Devamlı hizmet ettiği için bizler açısından daha iyi olacaktır. İyi bir milletvekili olur çünkü tüm etrafı, insanları, köyleri, amirleri, vatandaşı daha iyi tanıyor. Devamlı memlekete hizmet ettiği için faydalı olacaktır” sözleri ile Gider`e destek oldu.
Paylaş