havadurum

GESTAŞ’ın uygulaması olumlu

Çanakkale Boğazı ile adalar arasında deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ AŞ’nin yeni uygulaması sevinç yarattı.

635
Kilitbahir hattındaki motor seferlerine bugünden itibaren başlayacak olan GESTAŞ’ın ücret uygulamasına vatandaşlar olumlu buldu. GESTAŞ’ın yeni Çanakkale Kilitbahir hattının devreye girmesi ile aynı gün içinde karşıya geçip geri gelmek isteyenler yarı fiyatını ödeyerek gemilerden faydalanabilecek. GESTAŞ A.Ş, Kilitbahir hattındaki motor seferlerine 1 Mart tarihinden itibaren başlıyor. Gün içersinde özel araçların gidiş dönüş seferlerinde sadece tek yön fiyatı uygulanarak %50 indirim uygulamasına geçilecek.
 
Bu uygulama hakkında görüşlerini aldığımız Çanakkaleliler haberi sevindirici bulurken, rekabetin ortadan kalkmasının uzun vadede fiyatlara nasıl yansıyacağının ise düşündürücü olduğunu da belirttiler. GESTAŞ’ı yeni uygulamasından dolayı kutlayan vatandaşların görüşleri şu şekilde:
 
Halit Keçeci
“GESTAŞ’ın Çanakkale’ye yaptığı yatırımlar çok sevindirici. Bu fiyat uygulaması bence insanlarımızın şehitlikleri gezmesine imkan sunacak, gemi fiyatlarından dolayı karşıya geçmekten tereddüt ettiğimiz bir çok zaman oluyordu artık kendi otomobilimiz ile de Saroz Körfezine günübirlik gidip gelebileceğiz. GESTAŞ’ı böyle bir hizmet sunmasından dolayı kutluyorum.”
 
Ahmet Sayın
“Sevindirici bir haber tabi ki fakat eskiden iki firma vardı ve dolayısı ile rekabet oluyordu,  şimdi GESTAŞ’ın tek başına boğazdaki tüm geçişe hakim olması uzun vadede tüketiciye ne kadar faydalı olur bilinmez. Kalite ve fiyat performansı değerlendirildiğinde eski işletmelerle GESTAŞ kıyaslanmayacak kadar iyi, şimdilik.”
 
Gürkan Akgözlüoğlu
“İndirim millet olarak pek alışık olduğumuz bir durum değil, tabi indirim yapan firmaları duyunca seviniyor insan ve birde GESTAŞ gibi Çanakkaleli olup ta her zaman işinizin düştüğü bir firmadan indirim haberi gelince daha anlamlı. Şehir içi otobüs fiyatına boğazı geçebilecek olmamıza sevindim, umarım kısa süre sonra zamlanmaz.”
 
Kenan Gürsoy
“İyi yapmışlar, Çanakkale Boğazı’nın adını geçilmez yapan ecdadımızı görmeye gidemiyordu insanlarımız çünkü Çanakkale Boğazı geçilemeyecek kadar pahalıydı. Umarım bu fiyat politikasını kısa süreli ve reklam maksatlı yapmamışlardır.”
Paylaş