havadurum

Geniş katılımla gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi tarafından düzenlenen tercih ve tanıtım günlerinin sonuna gelindi.

545
YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) sınavının ardından, üniversite tercih dönemi başladı. Üniversiteler kendilerini tanıtmak için programlar düzenledi. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi de Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen programda, büyük bir coşkuyla tanıtım günlerini gerçekleştirdi.Gerçekleştirilen program kapsamında alanında uzman kişiler, ziyarete gelenlere üniversite hayatı, meslekler ve ÇOMÜ'nün imkanları ile ilgili bilgiler paylaştı.

Alanında uzman kişiler öğrencilerle buluştu
Üniversite sınavının tamamlanmasının ardından, öğrencileri tercih dönemi heyecanı sardı. Tercih dönemleri kapsamında üniversiteler, ziyaretçilere ev sahipliği yaparak kendilerini tanıttılar. ÇOMÜ de Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü'nün düzenlediği tanıtım günlerini gerçekleştirdi. ÇOMÜ Tercih ve Tanıtım günleri Rektör Şehir Ofisi'nin açılışı ile başladı. Tercih ve Tanıtım günleri kapsamında üniversitenin bütün akademik birimleri yerini aldı ve gelen ziyaretçilere üniversite hakkında bilgiler verdi. Alanlarında uzman kişiler tercih yapacak öğrencilere; üniversite hayatı, meslekler ve üniversitenin sahip olduğu imkanlar hakkında bilgilerini paylaştılar. Bununla birlikte akademik birim sorumlularıyla, sosyal medya hesaplarından gün boyu gerçekleştirilen canlı yayınlar ile adaylar bilgilendirildi.

Kapanış töreni yapıldı
Açıldığı günden itibaren bütün şehrin desteğini arkasına alan ÇOMÜ Tercih ve Tanıtım Günleri Programı kapanış törenine; Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Erkul, Prof. Dr. Dinçay Köksal, Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya, Genel Sekreter Vekili Oğuz Ünal, Genel Sekreter Yardımcısı Öğr. Gör. Tanju Güdük, Kurumsal İletişim Koordinatörü Doç. Dr. Gülenay Pınarbaşı, Koordinatör Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Özlem Uyan, Öğr. Gör. Cahit Akkaya ile birim çalışanları, dekanlar, müdürler ve tüm akademik birim temsilcileri katılım sağladı. Rektör Prof. Dr. Erenoğlu tarafından, kapanış töreninde organizasyona katkı sunan herkese teşekkür belgeleri takdim edildi. Tören pasta kesimi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.
(Gökhan Özkurnaz)
Paylaş