Gelibolu’da UMKE Seyyar Sahra Hastanesi ziyaret edildi

Gelibolu Şehit Koray Onay Devlet Hastanesi Yönetim Ekibi UMKE Seyyar Sahra Hastanesi alanını ziyaret etti.

524

Gelibolu Şehit Koray Onay Devlet Hastanesi'nin Başhekimi Op. Dr. Burak Demirca ve yönetim ekibi, ilçede gerçekleşen UMKE Seyyar Sahra Hastanesi alanını ziyaret ederek, sağlık ekibinin özverili çalışmalarına teşekkür etti.

UMKE Seyyar Sahra Hastanesi’ne Başhekimden ziyaret

Gelibolu Şehit Koray Onay Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Burak Demirca ve ekibi, ilçede kurulan UMKE Seyyar Sahra Hastanesi alanını ziyarette bulundu. Sahra hastanesine yapılan ziyarette UMKE personelinden sahra hastanesindeki işleyişi hakkında yetkililerden bilgiler alındı.

Başhekimden UMKE ekibine teşekkür

Ziyaret sırasında, Op. Dr. Burak Demirca ve yönetim ekibi, UMKE personeline teşekkürlerini iletti ve sahra hastanesindeki başarılı çalışmaları için övgülerde bulundu. Başhekim Demirca, "UMKE ekiplerinin özverili çalışmaları, afet anlarında ve acil durumlarda dünyada ve ülkemizde büyük bir önem taşıyor” sözlerine yer verdi.

UMKE Seyyar Sahra Hastanesi

UMKE (Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi), acil durum ve afetlerde hızlı bir şekilde sağlık hizmeti sunabilen mobil sağlık birimleridir. Seyyar sahra hastaneleri, afet bölgelerinde sağlık hizmetlerinin kesintisiz bir şekilde devam etmesini sağlamak amacıyla kurulmuştur.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş