havadurum

Gelibolu’da eğlence ve ödülle dolu bir gün

Gelibolu Belediye Başkanlığı, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nı Fener Altı Taş İskele'de düzenleyeceği eğlenceli ve ödüllü etkinliklerle kutlamaya hazırlanıyor.

1271

Gelibolu Belediye Başkanlığı, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla Fener Altı Taş İskele'de çeşitli etkinlikler düzenliyor. Saat 18.00'da başlayacak olan etkinliklerde, kadınlar ve erkekler arasında 400 metre yüzme yarışı gerçekleştirilecek ve kazananlara para ödülleri verilecek. Yağlı direk yarışması, ördek yakalama yarışması ve denizin dibinden madalyon çıkarma yarışması gibi eğlenceli aktivitelerle dolu dolu geçecek etkinlikler, katılımcıları hem eğlenecek hem de bütçelerine katkı sağlayacak.

Fener Altı Taş İskele'de düzenlenen etkinliklerde, kadınlar ve erkekler arasında 400 metre yüzme yarışında birinciye 3000 TL, ikinciye 2000 TL, üçüncüye 1500 TL ödül verilecek. Yağlı direk yarışmasında bayrağı alan küçük altın kazanacak. Ördek yakalama yarışmasında ördeği yakalayan kişiye 2500 TL, denizin dibinden madalyon çıkarma yarışmasında ise 1500 TL ödül verilecek.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş