Gelibolu’da 15 Temmuz coşkuyla kutlandı

15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ/PDY terör örgütünün hain darbe girişimine karşı Türk Milletinin yazmış olduğu şerefli destan 8. Yılında İlçemizde gerçekleştirilen program ile bir kez daha anıldı.

900

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü etkinlikleri kapsamında saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunması ile başlayan program, Kaymakamımız Bekir Abacı’nın günün anlam ve önemini içeren konuşmaları, öğrencilerimiz tarafından okunan şiir, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasının dinlenmesi, 15 Temmuz temalı resim sergisinin ziyareti, İlçe Müftülüğümüz personeli tarafından okunan Kur’an-ı Kerim Tilaveti, İlahi Grubunun İlahileri, İlçe Müftümüz İsmail Durna'nın duası sonrası 00:13'te ülke genelinde eş zamanlı tüm camilerde okunan sela ile program sona erdi.

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü programına Kaymakam Bekir Abacı, Kolordu Komutanı Tümgeneral Rasim Yaldız, Gelibolu Belediye Başkanı Dr. Ali Kamil Soyuak, Evreşe Belediye Başkanı Hakkı Uysal, İlçe Siyasi Parti Başkanları, kurum müdürleri ve vatandaşlarımız geniş katılım sağladı.

Programda yapılan açıklamada; “15 Temmuz gecesini şanlı bir tarih sayfasına çeviren ve son büyük destanımızı kanları ile yazan şehitlerimizi bir kez daha sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyor, gazilerimiz ve kalbi vatan sevgisi ile dolup taşan tüm vatandaşlarımızı saygı ile selamlıyoruz” denildi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş