havadurum

"Gazi ve şehitlerimizin her zaman yanındayız"

Ayvacık Kaymakamı İlker Eker, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 49'uncu yıl dönümünde Küçükkuyu Beldesinde yaşayan Kıbrıs Gazilerini, ziyarette bulunarak gazi ve şehitlerin her zaman yanında olduklarını ifade etti.

363
Kıbrıs Barış Harekatının 49'uncu yıl dönümü nedeni ile Ayvacık Kaymakamı İlker Eker, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Eren Arslantaş, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Koç, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nilüfer Tekbıyık ile birlikte İlçe Merkezi ve Küçükkuyu Beldesinde ikamet eden Kıbrıs Gazileri Mesut Ünal, İsmail Yüksel, Sezattin Oran, Yaşar Vatan ve Haydar Kurucan'ı evlerinde ziyaret etti.

Kaymakam Eker yaptığı konuşmasında "Gazilerimiz Ülkemiz için, bizler için mücadele ederek görevlerini ifa ettiler. Bizler Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimizin her zaman yanındayız" dedi. Gaziler ve ailelerine kendilerini ağırladıkları için teşekkür etti. Kıbrıs Gazileri ve aileleri ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Kaymakam İlker Eker'e ve beraberindeki heyete teşekkür etti.
(Nilay Günay)
Paylaş