havadurum

Gazetecilerden engellilere destek...

Çanakkale Aktif Gazeteciler Derneği, mavi kapak toplama kampanyasına destek verdi.

465
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle sosyal sorumluluk projesine imza atan Çanakkale Aktif Gazeteciler Derneği üyeleri, topladıkları mavi kapakları Türkiye Görme Engelliler Derneği Çanakkale Şube Başkanı İbrahim Batdal’a teslim ettiler. Bir tekerlekli sandalyeyi karşılayacak sayıda mavi kapak toplayan gazeteciler, dün Türkiye Görme Engelliler Derneği Çanakkale Şube’sini ziyaret etti. Ziyarette konuşan Çanakkale Aktif Gazeteciler Derneği Başkanı Gökhan Kökçak, ihtiyaç sahibi bir engellinin tekerlekli sandalyeye kavuşması için dernek olarak mavi kapak topladıklarını söyledi.
 
Başkan Kökçak; “Derneğimiz bünyesinde bazı çalışmalar yaptık. Dernek üyeleriyle birlikte mavi kapak topladık. Topladığımız mavi kapaklarla alınacak olan tekerlekli sandalye, Türkiye Görme Engelliler Derneği Çanakkale Şubesi’nin belirleyeceği bir ihtiyaç sahibine verilecektir. Bundan sonra da çalışmalarımızla engellerin yanında olacağız ve onlara destek vereceğiz” dedi.
 
Çanakkale ve ilçelerinde mavi kapak toplama kampanyasının sürdüğünü ifade eden Türkiye Görme Engelliler Derneği Çanakkale Şube Başkanı İbrahim Batdal, bir engellinin tekerlekli sandalyeye kavuşmasını sağlayacak olan kapakları toplayan Çanakkale Aktif Gazeteciler Derneği üyelerine teşekkür etti.
Paylaş