havadurum

Fuarda Ayvacık’a özel ilgi

EMİTT 2012 Turizm Fuarı’nda tanıtılan Ayvacık ilçesinin standı ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

562
 
Ulusal ve yerel medya kuruluşlarının da yakından takip ettiği fuarda, Ayvacık Belediyesi’nin standında yer alan ürünler tanıtıldı. Kök boyalı el yapımı halıları, zeytin ve zeytinyağı ile yöreye özgü tatların sunulduğu standı ziyaret eden vatandaşlara, Ayvacık ile ilgili detaylı bilgiler verildi.
 
AKP Çanakkale Milletvekilleri Mehmet Daniş ve İsmail Kaşdemir’in yanı sıra, Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Valilik Özel Kalem Müdürü Mahmut Akkuş, İl Kültür ve Turizm Müdürü Şinasi Haznedar, Bozcaada Belediye Başkanı Mustafa Mutay, Gelibolu Mevlevi Tatlıları’nın sahibesi Atiye Laçin’de standı ziyaret ederek Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin’e tebriklerini iletti.
 
“Fuar verimli geçti”
Konu ile ilgili açıklama yapan Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin; “Bölgemizin tanıtımı adına defalarca turizm fuarlarına katıldık, Çanakkalemizi tanıttık. Kendini turizm kenti olarak ülkemizde ve dünyada kanıtlamış olan Çanakkale bu yıl da EMİTT fuarına damgasını vurmuştur. Bölgemizde oldukça dikkat çeken ürünler yetişmekte. Ürünlerimizin tanıtımı adına bütün imkanlarımızı seferber ediyoruz. Çanakkalemizin turizmine katkılar sunmak üzere projeler üretiyoruz. Bu yıl gerçekleştirilen fuarın ilimiz ve bölgemiz adına verimli geçtiği katindeyim” dedi.
 
Paylaş