Ford’dan yaz kampanyası

Otomotiv sektörünün lider firmalarından olan Ford’da yaz ayı kampanyası tüm hızıyla sürüyor. Ramazan Bayramı öncesi binek ve ticari araçlarda 18.000 TL 18 ay sıfır faizli kredi imkanı, Ford tutkunlarını bekliyor. Kredi kullanmayan müşteriler ise peşin alım desteğinden de yararlanıyor.

867
 
 
Temmuz’un en sıcak fırsatını sunan Ford, otomobil almayı düşünenlere hayalindeki aracı günde 19 TL’den başlayan taksitlerle sahip olmayı teklif ediyor. Cazip taksit seçeneklerinin yanı sıra Temmuz ayı kampanyası dahilinde Fiesta, Mondeo, C-MAX ve Transit Connect modellerinde otomobil severleri ayrıca özel indirimler sunuluyor. Türkiye’nin 11 yıldır aralıksız lider markası Ford, Temmuz ayına özel kampanyası ile otomobil severleri günde sadece 19 TL’den başlayan fiyatlarla hayallerindeki Ford’a kavuşturuyor. Müşterilerine cazip peşinat ve düşük kredi oranı avantajları sunan Ford, binek ve ticari modellerde 18 bin TL’ye 18 ay için sıfır faiz uyguluyor. Ford aynı zamanda müşterilerine Ford Options ayrıcalığından faydalanma imkanı da sunuyor.
 
 
Ford’da dünyanın teknolojisi ayda 414 TL’ye
Ford, Temmuz ayı kampanyasıyla ramazanda da hem binek hem ticari araç sahibi olmak isteyenlere avantajlı fırsatlar sunmaya devam ediyor. Türkiye`nin lider otomotiv markası Ford, Temmuz’da en yeni teknolojilerle donatılmış binek araçlarını ayda 414 TL’den başlayan taksitlerle, ticaretin göz bebeği Transit Custom ve Tourneo Custom araçlarını ise 2 yıl 0 faizle 30 bin TL kredi kullandırarak müşterilerinin hayatını kolaylaştırıyor.
 
 
Ramazan’da işinize hareket, kesenize bereket
Ford, ticari araç müşterilerine cazip fırsatlar sunmaya ramazan ayında da devam ediyor. Sınıfının en düşük yakıt tüketim değerine sahip Yeni Transit Custom ve Yeni Tourneo Custom, 2 yıl 0 faizle 30 bin TL’lik kredi avantajı ile ticaret dünyasında Ford ayrıcalığını yaşamak isteyen müşterilerini bekliyor.
 
“Hayalinizdeki Ford`u hemen alın”
Ford olarak Bayramı öncesi binek ve ticari araçlarda 18.000 TL 18 ay sıfır faizli kredi imkanı sunduklarını belirten yetkililer; Temmuz ayına özel kampanyası ile otomobil severleri günde sadece 19 TL’den başlayan fiyatlarla hayallerindeki Ford’a kavuşturduklarını dile getirdiler. Temmuz ayı kampanyalarından faydalanmak için vatandaşları Arslanlar Ford Plaza`ya beklediklerini kaydeden yetkililer; “Ticaret dünyasında Ford ayrıcalığını yaşamak isteyenleri bekliyoruz” dediler. Haber Merkezi
Paylaş