havadurum

Expotroia’ya yoğun ilgi

ÇASİAD organizasyonu ile düzenlenen ve çok sayıda kurum, kuruyuşun destek verdiği Expotroia Ticaret ve Turizm Fuarı, 16-19 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek. Fuar için tüm stantların satıldığı öğrenilirken ÇASİAD Başkanı Salih Yıldız, bir dizi temasta bulunmak üzere önümüzdeki hafta Ankara’ya gideceğini açıkladı.

548
Çanakkale Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (ÇASİAD) organize ettiği, kent kamuoyunun büyük ilgi gösterdiği, Çanakkale Valiliği, Çanakkale Belediyesi, ÇOMÜ, TSO ve Ticaret Borsası gibi kurum ve kuruluşların da desteklediği Expotroia Ticaret ve turizm Fuarı’na iki hafta kaldı. 16-19 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek olan ve kentteki ilginin giderek arttığı Expotroia Ticaret ve Turizm Fuarı ile ilgili açıklamalarda bulunan ÇASİAD Başkanı Salih Yıldız, fuarın kentte heyecan yarattığını ifade etti. Yıldız, “Expotroia Ticaret ve Turizm Fuarı olarak organize ettiğimiz etkinlik kentin hem sosyal hayatında hem de ekonomik hayatında önemli bir heyecana neden oldu. Çanakkale Valiliği başta olmak üzere hem kent yerel yönetimlerinden hem de ekonomi dünyasının örgütlü bulunduğu sivil toplum kuruluşlarından ciddi bir destek almaktayız. Yapılacak bu etkinlik her şeyden önce kent tanıtımına neden olacaktır. Birçok markayı Çanakkale’de buluşturmanın yanında, üç yıl üst üste düzenlediğimizde organizasyonumuz uluslararası bir de statü kazanacaktır. Bu da ayrıca önemlidir” dedi.
“Stantların hepsi satıldı”
Çanakkale Sanayici ve İşadamları Derneği (ÇASİAD) Başkanı Salih Yıldız, açıklamasında stantların hepsinin satıldığını da duyurdu. Yıldız, “ÇASİAD organizasyonu ile Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odamızın hizmet binası olan TSO Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Expotroia Ticaret ve Turizm Fuarı için stantlarımızın tümü satıldı. Dışarıdakilerle birlikte 50 standı bulunan fuarımızın tüm stantları tükendi. 50 stant 50 marka demektir bu anlamda gösterilen ilgiden memnunuz” dedi.
Davetli katılımı çok geniş olacak
Expotroia Ticaret ve Turizm Fuarı’na olan katılımın geniş olması için çabaladıklarını dile getiren Yıldız, önümüzdeki hafta içinde bir dizi temas için Ankara’yı gideceğini bildirdi. Yıldız, “Davetli sayısının fazla olacağını düşünüyorum. Tüm oda ve borsalardan katılım sağlanacağını umuyorum. Siyasi partilerden aynı şekilde katılımın yüksek olacağını tahmin ediyorum. Özellikle iktidar partisi ve muhalefet partilerinin ekonomiden sorumlu genel başkan yardımcıları düzeyinde faaliyet yürütüyoruz. Ben de önümüzdeki hafta içinde Ankara’ya gideceğim. Çanakkale Milletvekillerimizle birlikte mecliste bir dizi temasta bulunacağım. Hem iktidar hem de muhalefet partileri düzeyinde” dedi.
Paylaş