havadurum

"Esnaf, zamlardan ve alım gücünün azalmasından şikayetçi"

512
DEVA Partisi Çanakkale İl Başkanımız Av. Berkan Karaca ve İl Teşkilatı olarak Gelibolu ve Bayramiç`te ziyaretlerde bulundu. İlçe başkanlıkları, odalar ve esnafı ziyaret eden Karaca vatandaşlarla sohbet etti. Karaca, esnafın alım gücünün her geçen azalması ve kötü yönetimden şikayetçi olduğunu belirtti. DEVA Partisi İl Başkanlığı tarafından ziyaretlerle ilgili yapılan açıklamada; 
"DEVA Partisi Çanakkale İl Başkanımız Av. Berkan Karaca ve İl Teşkilatı olarak Bayramiç semt pazarına ve çarşı esnafına ziyaret gerçekleştirip esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın dertlerini dinledik. Yapılan ziyaretlerden sonra İl Başkanımız Av. Berkan Karaca yaptığı açıklamada; "Dün Gelibolu`da nasılsa bugün Bayramiç`de de aynı şekilde esnafımız dertli, her geçen gün alım gücünün azalmasından, devamlı olarak yapılan zamlardan ve en önemlisi iktidarın kötü yönetiminden şikayetçi. Biz de Deva Partisi olarak esnafımıza ve vatandaşlarımıza politikalarımızı ve çözüm önerilerimizi dile getirdik" dedi. DEVA Partisi Çanakkale İl Başkanımız Av. Berkan Karaca ve İl Teşkilatı olarak; Bayramiç Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sn. İsmail Yıldırım`ı, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sn. Süleyman Yüksel`i, Bayramiç Ziraat Odası Başkanı Sn. İsmail Pehlivan`ı ziyaret edip karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk"
"DEVA Partisi Çanakkale İl Başkanımız Av. Berkan Karaca ve İl Teşkilatı olarak, Gelibolu İlçe Başkanımız Cem Zorlu ve ilçe yönetimi ile birlikte Gelibolu Pazarına ziyaret gerçekleştirip pazarcı esnafımızın ve vatandaşlarımızın dertlerini dinledik. İl Başkanımız Av. Berkan Karaca yapılan ziyaretlerden sonra yaptığı açıklamada; "Esnafımız dertli, her geçen gün alım gücünün azalmasından, devamlı olarak yeme, gübreye, mazota, ilaca yapılan zamlardan ve en önemlisi iktidarın kötü yönetiminden şikayetçi. Ayrıca Gelibolu`da kapalı pazar yerinin olmaması nedeniyle yağmur altında satış yapmaktan mağdur olduklarını dile getiriyorlar. Biz de Deva Partisi olarak pazarcı esnafımıza ve vatandaşlarımıza Tarım Eylem Planımızı anlatıp çözüm önerilerimizi dile getirdik" dedi. DEVA Partisi Çanakkale İl Başkanımız Av. Berkan Karaca ve İl Teşkilatımız olarak, Gelibolu İlçe Başkanımız Cem Zorlu ve yönetimi ile birlikte; Gelibolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Nalbant`ı, Gelibolu Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Erhan Kayın`ı, Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Çetin`i ziyaret ettik" denildi.
(Haber Merkezi)
Paylaş