Erzurumlular iftarda bir araya geldi

475
Çanakkale Erzurumlular Derneği, 2013 yılındaki kuruluşundan bu yana, her yıl gerçekleşen ve gelenekselleşen iftar programı ilgi gördü. Çanakkale`nin tanınan ve markalaşmış mekanlarından Doyum Pide Salonunda gerçekleşen programa, aileler yoğun ilgi gösterdi. İftar öncesinde; Ortaca Köyü İmam Hatibi Muhammet Erden tarafından Kur`an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirilirken, sonrasında da Serçeler Köyü İmam Hatibi Harun Şimşek tarafından dua yapıldı. İftar sonrasında Çanakkale Erzurumlular Derneği Başkanı Salih Karslıoğlu, iftara katılan tüm konuklara, Dernek Yönetim Kurulu adına teşekkür etti. 
Kurucu başkan unutulmadı 
Programda, Derneğe katkıda ve yardımda bulunanlara plaket ve çiçek sunumu gerçekleştirilirken, 2014 yılından 2020 yılına kadar derneğin başkanlığını yapmış olan Milli Atlet Derneğin Onursal Başkanı Mehmet Akgün ile eşi Leman Füsun Akgün `e dernek yönetim kurulunun şükranlarının ifadesi olarak Yargıtay`dan emekli hakim, halen Avukatlık yapan Erdem Mirici tarafından plaket sunuldu. Erdem Mirici burada yaptığı konuşmada; "Yaşadığımız bu güzel şehir Çanakkalemizde Erzurumlular olarak bir ramazan akşamında iftarda bu kadar çok hemşehri ile nadide bir buluşmayı gerçekleştirmiş olmaktan, bir araya gelmekten çok mutluyum. Mehmet Akgün benim 50 yıllık arkadaşım. O`na plaket ve çok kıymetli eşine bu buketi vermekten büyük bir mutluluk duyuyorum" dedi. 
Karslıoglu teşekkür etti 
Plaket ve buket takdimlerinin ardından Çanakkale Erzurumlular Derneği Başkanı Salih Karslıoğlu, iftara katılanlara hitap ederek, "Dernek yönetimimiz adına, iftarımıza katılan tüm hemşehrilerimize, faaliyetlerimize her zaman destek olmalarından ötürü değerli imamlarımız, Harun, Muhammet ve Ahmet hocalarımıza; ev sahipliğini büyük bir heyecanla yerine getiren işletme sahibi Nihat Parlak ve kıymetli eşi Sevilay Parlak`a teşekkür ve şükranlarımızı sunarım" dedi.
(Nevin Yüksel) 
Paylaş