Ersöz "Fenerbahçe sonsuza dek sürecek ortak bir sevdanın hikayesidir"

538
Çanakkaleli Fenerbahçeliler Derneği, 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü nedeniyle Sunsan Hotelde kutlama programı organize etti. Çok sayıda genç Fenerbahçelinin katıldığı organizasyonda, renkli görüntüler ortaya çıktı. Yakılan meşaleler, Çanakkale Boğazı`nı kızıl bir atmosfere bürüdü. Burada konuşan Çanakkale Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Bora Ersöz, "Fenerbahçe, kalpleri titreten, dillerden hiç düşmeyen, nesilden nesile hayat bulan, evlada miras bir aşktır. Fenerbahçe, taraftarı, başardıkları, duruşu ve değerleriyle güçtür. Fenerbahçe, asırlık değerleri, tüm benliği, sevinci ve üzüntüsüyle sonsuza dek sürecek ortak bir sevdanın hikayesidir. Fenerbahçe, yeri gelir Kurtuluş Savaşı`nda bağımsızlık mücadelesinde hem cephede hem sahada destek verir, yeri gelir ülkeye tehdit olan FETÖ belasına karşı isyanın fitilini ateşler" dedi.
"19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler Günü`nü canı gönülden kutlarım"
Ersöz, kalbi her an Fenerbahçe sevgisiyle atan, Fenerbahçeli dostlarını selamlayarak konuşmasına başladı. Başkan Ersöz, "Bugün asırlık çınarımızın gölgesinde kulübümüzün kuruluşunu simgeleyen, camiamızın gönlünde çok ayrı bir yeri olan 19 Temmuz günü. Büyük kulübümüzün her zaman bir parçası olan tribünlerde, salonlarda , gerektiğinde sokakta iyi günde kötü günde sonsuz bir fedakarlık ve aidiyet duygusuyla kulübünün yanında olan yeri geldiğinde her yanı sarı lacivert donatan yeri geldiğinde fener olan tüm taraftarlarımızın 19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler Günü`nü canı gönülden kutlarım. Çanakkale Fenerbahçeliler Derneği olarak yönetime geleli altı aydan kısa bir süre olmasına rağmen ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımın gayretli çalışmasıyla Çanakkale`deki Fenerbahçeli dostlarımızla birlikte olabilmek adına bu geceyi düzenledik. Bu vesileyle bundan önceki gecelerin tertibinde liderlik eden ve Çanakkale Fenerbahçe Derneği`nin faaliyetleri için çaba sarf eden önceki dönem başkanlarım Erman Büyükgaga ve Ali Güven Serçe ile yönetim kurullarındaki arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
"Hayaller ortak, kalpler beraber!"
Ersöz sözlerini şu şekilde sürdürdü, "Kalpleri titreten, dillerden hiç düşmeyen, nesilden nesile hayat bulan, evlada miras bir aşktır; Fenerbahçe. Fenerbahçe, taraftarı, başardıkları, duruşu ve değerleriyle güçtür. Fenerbahçe, köklerinden ve tarihinden aldığı güçle küllerinden doğan gururdur. Fenerbahçe, mücadelesi, cesareti, inancı, coşkusu ve hırsıyla, umut yittiğinde yolumuzu aydınlatan bir ışıktır. Fenerbahçe, asırlık değerleri, tüm benliği, sevinci ve üzüntüsüyle sonsuza dek sürecek ortak bir sevdanın hikayesidir. Fenerbahçe, yeri gelir Kurtuluş Savaşı`nda bağımsızlık mücadelesinde hem cephede hem sahada destek verir, yeri gelir ülkeye tehdit olan FETÖ belasına karşı isyanın fitilini ateşler. Huzur, mutluluk, sarı lacivert başarılarla dolu, omuz omuza olacağımız nice 19 Temmuz`lara. Hayaller ortak, kalpler beraber! Bizler iyi ki Fenerbahçeliyiz!" dedi.
(Damla Yeltekin)
Paylaş