Erol hoca Olay’da...

Çanakkale ve Türk Basketbolu’na 20 yılı aşkın hizmet veren Milli Hakem Erol Kavak gazetemizin Spor Servisini ziyaret etti...

716
Çanakkale sporunda, asli branşı olan Basketbol Hakemliği’ne uzun yıllar emek verip, kent içi ve dışında pek çok önemli müsabakada görev yapan Erol Kavak, Gazetemiz Olay’ı ziyaret ederek, Spor Müdürümüz Cahit Göveren’le söyleyişide bulundu.
 
Çanakkale Basketbolu’nun değerlendirmeye alındığı sohbette konuşan Erol Kavak “Türkiye Basketbol 2.liginde bir Çanakkale takımının bulunmaması üzücü. Dardanel Fabrikasını alan Ülkerspor’un Çanakkale’de spora da el atmasını isterdik. Ama, olmadı. İl Basketbol Temsilcisi Murat Firidinoğlu önderliğindeki Çanakkale Basketbolu’nun atılım içinde olduğunu gözlemliyorum. Hakem ve antrenörlerimiz özveriyle görev yapıyor. Esenler’deki Anafartalar Spor Salonu’nun en kısa zamanda plastik zeminden kurtularak, parke olmasını arzu ediyoruz. Bu mümkün olursa, Ulusal ve Uluslar arası düzeyde pek çok organizasyon alınabilecek” diyerek görüş ve temennilerde bulundu.
Paylaş