Erkek ve ÖZ, dur-durak bilmiyor

CHP bir ve ikinci sıra milletvekili adayları Muharrem Erkek ve Bülent Öz, dedikleri gibi yaparak, ilçe ilçe, köy köy geziyor, sıkılmadık el bırakmıyorlar. Dün Bayramiç`te bir dizi temasta bulunan Erkek ve Öz, hem pazar esnafının hem de ilçe esnafının nabzını tuttular. Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan`ın da katıldığı ziyaretlerde Erkek ve Öz, partililerle de görüştüler.

649
 
 
Cumhuriyet Halk Partisi 1`nici sıra adayı Muharrem Erkek ile 2`nci sıra adayı Bülent Öz, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan`ın da katılarak destek verdiği bir ekip ile Bayramiç`e gittiler. Bayramiç CHP İlçe Başkanı Akgün Sözen ve yönetim kurulu, Kadın Kolları, Gençlik Kolları Başkanı İhsan Gacal, İl Genel Meclis üyesi Halil Behçet Erdal, eski ilçe Başkanları, Geyikli Belediye Başkanı Ercan Yılmaz ve partililer ile birlikte Bayramiç`te bir dizi halk ziyaretinde bulunuldu. 7 Haziran tarihinde yapılacak olan genel seçimler öncesi Çanakkale`de birinci parti olma iddiası ile çalışmalarına hızla başlayan Erkek ve Öz, hem pazar esnafı, hem ilçe esnafı hem de partililer ile bir araya gelerek, sorunları yerinde tespit ettiler. Ziyaret ile ilgili açıklamada blunan CHP adayı Avukat Muharrem Erkek, “Ülkede huzur yok. Bakın şiddet her yere egemen olmuş toplumda. Spordan siyasete, aile için şiddetten başka alanlara kadar şiddete mahkum olmuş bir toplum olduk. Huzurlu değiliz. Çocuklarımızın geleceğinden kaygılıyız" dedi.
 
 
Turan`ı tanıyor musunuz?
Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ise AKP`nin 1`inci sıra adayı Bülent Turan`a da değinerek, "AKP birinci sıraya İstanbul milletvekili Bülent Turan diye birini getirmiş. Siz bu kişiyi tanıyor musunuz? Ben Çanakkale Belediye başkanıyım, hiç görmedim, tanımıyorum. Sizinde tanımamanız çok normal. Neymiş, annesi babası Lapseki’de yaşıyormuş. Olabilir. Biz kendisini nereden tanıyalım? Bizim gerçek, öz Bülent Öz’ümüz var. İkinci sıraya da mevcut milletvekili İsmail Kaşdemir’i getirmişler. Kaşdemir’i ben tanıyorum ama hiç bir yerde hizmetlerini, icraatını görmedim. 0, sayın Mehmet Daniş’in arkasında 4 yıllını geçirdi" dedi.
Paylaş