Engellilerden Gökhan’a teşekkür

Engellilerin yaşamını kolaylaştırmak adına önemli adımlar atan Çanakkale Belediyesi, hizmete soktuğu engelli aracıyla da büyük takdir topluyor.

310
 
Çanakkale’de “Sokağa çıkamayan engelli kalmayacak” sloganıyla yola çıkan Çanakkale Belediyesi, evinden çıkamayan bedensel engelli vatandaşları istediği her noktaya ulaşımını sağlıyor. Bu uygulama nedeniyle engellilerin büyük beğenisini kazanan Çanakkale Belediyesi engelli aracının, kent merkezinde bu güne kadar 500 sefer yaptı. Kent merkezinde sağlık merkezlerine, alışveriş merkezlerine ve sosyal etkinlik alanlarına taşıyan ve kültürel faaliyetlere katılmalarını sağlayan engelli aracının şoförü Nezahat Kuşçu ile birlikte Çanakkale Belediyesi’ne gelen engelliler, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Çanakkale’de söz konusu aracın hizmete girmesinden dolayı memnun olan engelliler, ziyaret öncesi Başkan Gökhan’a çiçek takdim ederek teşekkür etti.
 
Araç sayesinde kent merkezinde gitmek istedikleri yerlere rahatça ulaşabildiklerini kaydeden engelliler, Çanakkale Belediyesi’nin her zaman yanında olmasının kendilerini mutlu ettiğini dile getirdiler. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ise, belediye olarak engellilerin yaşamını kolaylaştırmak adına her türlü çabayı gösterdiklerini belirterek; “Engelli aracımız ile bedensel engelli hemşerilerimizi, arzu ettikleri yerlere götürüyoruz. Engelli arkadaşlarımız teşekkür için gelmişler. Bu hizmetten çok yararlandıklarını ve memnun olduklarından bahsettiler. Biz de engellilerimizin memnuniyetinden dolayı memnun oluyoruz. Bu hizmeti devamlı olarak vereceğiz. 20 tane engelli bu aracı kullanıyor. Bu güne kadar da aracımız 500 sefer yaptı” dedi.
Paylaş