havadurum

En iyiler ödüllerine kavuştu

Ortak Akıl Topluluğu’nun düzenlediği 24 branşta “2011 Yılı En
İyiler” anketinde birinci seçilenler ödüllerini ÇOMÜ Troia Kültür Merkezi’nde düzenlenen organizasyonla aldı.

490
 
 
“2011 Yılı En İyiler” anketinde oy kullanan öğrenciler, 2011 yılı için ‘En İyi Bakan’, ‘En İyi Köşe Yazarı’, ‘En İyi Film’, ‘En İyi İşadamı’ gibi 24 farklı kategoride ‘2011 Yılının En İyilerini’ seçti. Ünlü televizyon gazetecisi Uğur Dündar, `Yılın En İyi Ana Haber Spikeri`  ve `Yılın En İyi Televizyon Gazetecisi` kategorilerinde birinci sırada yer alarak iki kategoride ödül kazanan tek aday oldu.
 
2011 yılının en iyileri ödüllerinin aldı, 33 Bin ÇOMÜ Öğrencisinin oyları ile belirlenen 2011 yılının en iyileri ödüllerini düzenlenen Troia Kültür Merkezi’nde düzenlenen organizasyonla aldı. 
 
Ortak Akıl Topluluğu’nun düzenlediği “2011 Yılı En İyiler” anketinde oy kullanan öğrenciler 2011 Yılı için ‘En İyi Bakan’, ‘En İyi Köşe Yazarı’, ‘En İyi Film’, ‘En İyi İşadamı’ gibi 24 farklı kategoride ‘2011 Yılının En İyilerini’ seçti. Buna göre 2011’in en iyi bakanı olarak Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu seçilirken 2011’in en iyi köşe yazarı olarak da Mehmet Altan seçildi. Öğrenciler 2011’in en iyi işadamı kategorisinde Ali Ağaoğlu’nu seçerken 2011’in en iyi ses sanatçısı olarak da Sezen Aksu’yu seçti. Ünlü televizyon gazetecisi Uğur Dündar da, `Yılın En İyi Ana Haber Spikeri`  ve `Yılın En İyi Televizyon Gazetecisi` kategorilerinde birinci sırada yer alarak iki kategoride ödül kazanan tek aday oldu.
 
“Maksadımız her türlü düşünceye açık ortak aklı aramaktır”
Organizasyonun açılış konuşmasını yapan Ortak Akıl Topluluğu akademik danışmanı Okutman Halil İbrahim Bulan maksadının öğrencilerinin günlük yaşamda oluşturdukları dar çerçeveyi genişletmek olduğunu belirti ve “Topluluk olarak en önemli hedeflerimizden biri, her türlü görüş ve düşünceye açık, hayatın her alanına değen ama savrulup gitmeden millet ve memleket meselelerinde ortak aklı aramaktır” dedi.
 
Yapılan konuşmaların ardından düzenlenen törende 2011 yılının en iyilerine ödülleri takdim edildi. Birçok ödülü kazananların temsilcileri alırken, “En İyi Gazete Köşe Yazarı” ödülünü kazanan Mehmet Altan ödülünü kendisi aldı. “Yılın En İyi Televizyon Gazetecisi” ve “Yılın En İyi Ana Haber Spikeri” ödülünü kazanan Uğur Dündar’ın ödülünü ise Doğan Haber Ajansı Çanakkale Bürosu Müdürü gazeteci Erdem Sürek aldı.
 
Paylaş